|
|
| 17 Şubat 2010, 20:43:01 |
|
|
ALLAH'IM YOLUNU AÇIK ETSİN KAZASIZ BELASIZ HAYIRLI TESKERELER SEVĞİLİ R.GÜNSELE
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Şubat 2010, 22:39:12 |
|
|
Allah Yar ve Yardımcııs olsun kardeşimizin hayırlısıyla sağ selamet gidip hakkıyla görevini icra etmeyi hayırlısıyla tekrar aramıza dönmeyi nasip etsin inşallah..
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Nisan 2010, 08:30:21 |
|
|
Vaay 2 ay sonra daha yeni buldum bu konuyu hepinizden Allah razı olsun Cem abi bu arada dağıtım izninden dönerken bilet sorunu yüzünden haber veremedim kusura bakma yer bulamadım 1 gün erken geldim
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Nisan 2010, 23:53:34 |
|
|
Estağfurlah asker abi. canını sıkma sen, askerlik bu olur böylee. döndüğünde keseriz cezayı sıkma canını  Allah'a emanetsin kardeşim. Selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiket: O şimdi Aasker
Google Words: O şimdi Aasker Dosyası, O şimdi Aasker Downloand ,
O şimdi Aasker Resimleri, O şimdi Aasker Hikayeleri , O şimdi Aasker Haberleri , O şimdi Aasker İndir , O şimdi Aasker Yükle ,
O şimdi Aasker Videosu , O şimdi Aasker Arşivi , O şimdi Aasker Şiiri , O şimdi Aasker Sözleri , O şimdi Aasker Nickleri , O şimdi Aasker Yazıları ,
|
|
Dost Siteler -Link Değişimi |
| Yasal Uyarı |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
- Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
|
Yükleniyor...
| | | | | | | |