| 17 Haziran 2009, 23:27:13 |
|
|
Ver Allah'ım (Dua) . Bulutlara emir ver, yağmur yağsın Allah’ım, Kullarına ömür ver, sevap sağsın Allah’ım, Hastalara şifa ver, dert çekmesin Allah’ım, Garibana sefa ver, diz çökmesin Allah’ım.
Ağaçlara çiçek ver, meyve olsun Allah’ım, Çiçeklere böcek ver, neşe dolsun Allah’ım, Gönlümüze ışık ver, kalbe vursun Allah’ım, Yâr dilinden âşık ver, ten kavursun Allah’ım.
Zalimlere insaf ver, can yakmasın Allah’ım, İmansıza Mushaf ver, şer akmasın Allah’ım, Cennet için bir şans ver, yalvarırım Allah’ım, Gülşeninden esans ver, tez varırım Allah’ım.
Bana biraz esin ver, aksın sözüm Allah’ım, İlhamıma besin ver, yaksın özüm Allah’ım, Tatlı dilde kelâm ver, sesim coşsun Allah’ım, Bu kuluna selam ver, sana koşsun Allah’ım.
Ahmet Kısa
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Haziran 2009, 23:28:11 |
|
|
Allah’a Sesleniş Kainatı yaratan, Rahman ve rahim Allah, Allah,Allah,İllallah, La ilahe illallah.
Canlıları yaşatan, Doyuran yüce Allah, Allah,Allah,İllallah, La ilahe illallah
Rızıkları yağdıran, Bereketi bol Allah. Allah,Allah,İllallah, La ilahe illallah.
Nimetlerin kaynağı Nimeti sonsuz Allah. Allah,Allah,İllallah, La ilahe illallah.
Hastalardan şifayı, Esirgemeyen Allah, Allah, Allah İllallah, La ilahe illallah.
Dertlilerin,devası, Benzersiz ulu,Allah. Allah, Allah,İllallah, La ilahe İllallah.
Gönüllerin sultanı, Ey şanı büyük Allah. Allah, Allah, İllallah, La ilahe illallah.
Hepimizi koruyan, Kol,kanat geren Allah. Allah,Allah,İllallah, La ilahe illallah.
Çaresiz bırakmayan, Çaresi sonsuz Allah. Allah,Allah,İllallah, La ilahe illallah.
Yapan biz, yaptıran o, her şeyi bilen Allah. Allah, Allah,İllallah, La ilahe illallah.
Tövbeyi kabul eden, Bağışı bol,Tek Allah. Allah, Allah, İllallah, La ilahe İllallah.
Bağışla,kullarını, Bağışla, ulu Allah. Allah,Allah,İllallah, La ilahe illallah.
bestelenmiştir.
Kemal Tekir
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Haziran 2009, 23:29:37 |
|
|
*******************Başlar iken her işe Başlar iken her işe Allah diyelimAllah Ardısıra peşpeşe Allah diyelim Allah
Ömrümüz müddedince Nefesler adedince Takat buna yetince Allah diyelimAllah
Her yerde her kerede Bu alem-i kürede Göçmeden Ahirete Allah diyelim Allah
Kalbin Hak Hak atarken Ayaktayken kalkarken Otururken yatarken Allah diyelim Allah
Her işte her amelde Hem yürekte hem dilde İhlaslı birşekilde Allah diyelim Allah
Dağda bayırda kırda Hem sokak hem pazarda Hiç durmadan ardarda Allah diyelim Allah
Kişi sevdiğini der Buyurmuştu peygamber Umulur ki affeder Allah diyelim Allah
Yatmadan uzanmadan An geçmesin anmadan Bıkmadan usanmadan Allah diyelim Allah
Mikdat Bal
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Haziran 2009, 23:30:41 |
|
|
Allah Allah Hak Bir Allah Allah Allah hak bir Allah lâ ilâhe illallah, En son peygamber Muhammed,Muhammed resul Allah. Her şeyi yaratan sensin her şeye can veren sen, Taptığım tek Allahımsın nîmetlerimi veren.
Allah Allah hak bir Allah lâ ilâhe illallah, En son peygamber Muhammed,Muhammed resul Allah. Kâbeye yüzümü döndüm alnım secdeye verdim, Gönlümden coşan sellerle Allahım sana geldim.
Allah Allah hak bir Allah lâ ilâhe illallah, En son peygamber Muhammed, Muhammed resul Allah. Yer yüzüne hayat verdin gök yüzüne nur saçtın, Îman eden kullarına cennet kapısın' açtın.
Allah Allah hak bir Allah lâ ilâhe illallah, En son peygamber Muhammed,Muhammed resul Allah. Sana sığınan kullarız el açar yalvarırız, Yaradanım koru bizi hoş gör bizi Rabbimiz.
Sabahattin HİZMETLİ tarafından “Segâh İlâhi” olarak bestelenmiştir. TRT TSM repertuarındadır.
Sabahattin Hizmetli
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Haziran 2009, 23:31:27 |
|
|
Allah hu Hiç yoklukta var olan Ölmeyen canlı duran Alemin rabbi olan Allah hu allah hu.
O ezel ebed olan Ortağı bulunmayan O birdir,bir tek olan Allah hu allah hu.
Ayı güneşi veren Semayı kandil eden Şu boşlukta döndüren Allah hu allah hu.
Ol dedimi var eden Esmasını bildiren O.hiç eksiksiz bilen Allah hu allah hu.
Gökten yağmur indiren Hem öldürüp dirilten Şu dilleri söyleten Allah hu allah hu
Şu alem renk cümmüşü Renklere bürünüşü Hak söyler görünüşü Allah hu allah hu
Can yok iken can veren Canı canda var eden Canı canla besleyen Allah hu allah hu
Cana beden giydiren Türlü duygular veren Hem ağlatıp güldüren Allah hu allah hu.
Bildirdi kur'anıyla Öğretti resuluyla Noksansız sıfatıyla Allah hu allah hu.
Ahmet Küçük 2
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Kasım 2009, 22:25:16 |
|
|
ÖLÜM ZEVKİ Ölüm zevkin diriyken al Canı sana verene sal Madde isen manaya dal Allah Allah Allah ile
Ölüm melamiye zevktir Sevmek acı değil şevktir Kabir korku değil meşktir Allah Allah Allah ile
Ölüm gurbetten sılaya Vaslolan gelmez dünyaya Allah sığmaz bir saraya Allah Allah Allah ile
Ölüm tevhidin sefası Adem olmanın vefası İnsan Haktır hem de hası Allah Allah Allah ile
Ölüm varışdır gönüle Kaptırma kendini sele Hak sığarmı söze dile Allah Allah Allah ile
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Şubat 2012, 21:48:52 |
|
|
 |
|
|
Allah'ım
Ağızdan gelen değil kalp sözleri ihsan et, Şah damarımdan daha yakın olan Allah’ım. İçinde ben olmayan kalp ruhlu bir insan et Şah damarımdan daha yakın olan Allah’ım...
Dünyalık istemeden tek dua edemedim Cennetin duvarını örecek söz demedim, Hayatımca maddeden öteye gidemedim, Şah damarımdan daha yakın olan Allah’ım...
Üstün körü hesaplı ibadetim, dolmadı, Nice sözler söyledim unutulmaz olmadı, Kalp gözüm açılıpta sonsuz ufku bulmadı, Şah damarımdan daha yakın olan Allah’ım...
Putlarım taştan değil kıramam çatır çatır Kalbimin sarayında nefs abidesi yatır El açarım verirsin, götüremez kırk katır Şah damarımdan daha yakın olan Allah’ım...
Kalbimi donatacak, sevgi çiçekleri der, Nefsimi hizmetkar yap, kirli ayaklara ser, Kainatı sevecek bitimsiz muhabbet ver, Şah damarımdan daha yakın olan Allah’ım...
Ne hazinemi artır, ne mallarımı koru, Sözün kalbi söz söylet, ibadetlerin nuru, Sen benden ne istersin, hiç sormadığım soru? Şah damarımdan daha yakın olan Allah’ım...
Özcan İşler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiket:
Google Words: Allah Şiirleri Dosyası, Allah Şiirleri Downloand ,
Allah Şiirleri Resimleri, Allah Şiirleri Hikayeleri , Allah Şiirleri Haberleri , Allah Şiirleri İndir , Allah Şiirleri Yükle ,
Allah Şiirleri Videosu , Allah Şiirleri Arşivi , Allah Şiirleri Şiiri , Allah Şiirleri Sözleri , Allah Şiirleri Nickleri , Allah Şiirleri Yazıları ,
|

|
Dost Siteler -Link Değişimi |
| Yasal Uyarı |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
- Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | |