Ülkücü Tavir
24 Mayıs 2012, 20:18:51 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Vadi’deki kehanet gerçek olursa
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 300 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Vadi’deki kehanet gerçek olursa  (Okunma Sayısı 300 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
26 Nisan 2010, 11:16:48
ATO

Admin

*

Üye No : 689

Konu  : 852

Teşekkür Sayısı: 168
a.erolyalcin@hotmail.com

Ulkucutavir

Kurtlar Vadisi Yeni Bir Kehanette Bulundu. İşte, O Kehanet...
Bu köşede sık sık "Kurtlar Vadisi kehanetlerinin" nasıl birer birer gerçekleştiğini yazıp, duruyorum. Ancak dizinin son bölümündeki kehanet, gerçekten de ürkütücüydü. ABD'nin Ortadoğu planlarını gerçekleştirmekle görevli Aron Feller ile Gladio'nun kullanıp, sonra kaderine terk ettiği iskender Büyük konuşuyorlardı.

Feller, israil'den "Bizim karımız" diye söz ettikten sonra "Aramızda Katolik nikahı var. Bu nedenle ölene kadar birlikteyiz. Bizim metrese düşkünlüğümüz de buradan geliyor işte" diyerek, Türkler ve Kürtler'e yakınlaşmalarının sebebini açıkladı. Ardından şöyle bir konuşma geçti:

iSKENDER: imralı'dakini dışarı çıkarmayı mı planlıyorsunuz?
FELLER: Söz verdik bir kere... Eğer benim istediklerimi yaparsa, ben de ona istediğini vereceğim.

(Sabah)
ATO'in Imzasi

HER GECENİN BİR  SABAHI ...

HER ÜLKÜCÜNÜN SORACAK BİR HESABI VARDIR...
28 Nisan 2010, 00:42:49
BOZO

Genel Sorumlu

*

Üye No : 91

Konu  : 398

Teşekkür Sayısı: 20
ÇAM DA BİZİM KOZALAK TA...
Site E-Posta

bu filmin müptelası bir dünya arkadaşım ( eskiden bende kaçırmazdım)  belki aynı kararı dile getirmeden düşünüyorlar..

eskiden kurtlar vadisiydi..
 maalesef şimdi tam bir "ampul vadisi"
dikkatli izleyenler ne dediğimi anlayacaktır..

Not: başbakanın telefondaki azarlama bölümünden başka ben bu yıl neredeyse hiç izlemedim
BOZO'in Imzasi

BAĞIRSAM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL...
Etiket:

Google Words: Vadi’deki kehanet gerçek olursa Dosyası, Vadi’deki kehanet gerçek olursa Downloand , Vadi’deki kehanet gerçek olursa Resimleri, Vadi’deki kehanet gerçek olursa Hikayeleri , Vadi’deki kehanet gerçek olursa Haberleri , Vadi’deki kehanet gerçek olursa İndir , Vadi’deki kehanet gerçek olursa Yükle , Vadi’deki kehanet gerçek olursa Videosu , Vadi’deki kehanet gerçek olursa Arşivi , Vadi’deki kehanet gerçek olursa Şiiri , Vadi’deki kehanet gerçek olursa Sözleri , Vadi’deki kehanet gerçek olursa Nickleri , Vadi’deki kehanet gerçek olursa Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.174 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu

17 Mayıs 2012, 23:40:09