Ülkücü Tavir
24 Mayıs 2012, 19:38:16 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Türkeş'ten 'Kürt Açılımı'...
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 380 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Türkeş'ten 'Kürt Açılımı'...  (Okunma Sayısı 380 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
25 Aralık 2009, 21:39:05
günsel

*

Üye No : 777

Konu  : 322

Teşekkür Sayısı: 10
istanbul bana dar
E-Posta

Ulkucutavir

Gökalp ve Türkeş'ten 'Kürt Açılımı'...

Türkçülüğün Esasları'nın yazarı ve aslen Diyarbakır'lı olan Ziya GÖKALP; Diyarbakır'ın Doğu ve Güneydoğu vilayetlerimizin Türklükleri ile ilgili bilgiler verdikten sonra, ''Bununla beraber dedelerimin bir Kürt yahut Arap muhitinden geldiğini anlasaydım, yine Türk olduğuma hüküm vermekte tereddüt etmeyecektim. Çünkü milliyetin yalnız terbiyeye dayandığını da sosyal incelemelerle anlamıştım'' diyor.
(Gökalp,Terbiyenin Sosyal ve Kültürel Temelleri,227)
Yine GÖKALP; ''Kürtleri sevmeyen bir Türk varsa Türk değildir. Türkleri sevmeyen bir Kürt varsa Kürt değildir'' demiştir.
(Z.Gökalp,Küçük Mecmua s.162 1. sayı Diyarbakır)
Bu sözleri Alparslan TÜRKEŞ de sık sık tekrarlar ve 'Bizler ne kadar Türk isek, onlar da o kadar Türk'tür. Onlar ne kadar Kürt ise biz de o kadar Kürdüz' derdi.
Her Allah'ın günü yeni bir 'Kürt Açılımı'ndan dem vuranların acaba Gökalp'in ve Türkeş'in bu sözlerinden haberleri varmıdır?
Açılımsa alın size açılım: ''Kürdü sevmeyen Türk varsa Türk değildir. Türkü sevmeyen Kürt varsa Kürt değildir. Onlar ne kadar Kürtse, biz de o kadar Kürdüz. Biz ne kadar Türksek, onlarda o kadar Türktür'' görüş ve düşüncelerinden daha büyük bir açılım olabilir mi?

günsel'in Imzasi

PAYLAŞIMLARIMIN TÜMÜ YA ALINTIDIR YA ÇALINTI, ÇALARIM ARKADAŞ..
25 Aralık 2009, 22:18:22
ATO

Admin

*

Üye No : 689

Konu  : 852

Teşekkür Sayısı: 168
a.erolyalcin@hotmail.com

işte bu kadar fazla söze gerek yoktur ....

Kızgın Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış  Kızgın
ATO'in Imzasi

HER GECENİN BİR  SABAHI ...

HER ÜLKÜCÜNÜN SORACAK BİR HESABI VARDIR...
Etiket:

Google Words: Türkeş'ten 'Kürt Açılımı'... Dosyası, Türkeş'ten 'Kürt Açılımı'... Downloand , Türkeş'ten 'Kürt Açılımı'... Resimleri, Türkeş'ten 'Kürt Açılımı'... Hikayeleri , Türkeş'ten 'Kürt Açılımı'... Haberleri , Türkeş'ten 'Kürt Açılımı'... İndir , Türkeş'ten 'Kürt Açılımı'... Yükle , Türkeş'ten 'Kürt Açılımı'... Videosu , Türkeş'ten 'Kürt Açılımı'... Arşivi , Türkeş'ten 'Kürt Açılımı'... Şiiri , Türkeş'ten 'Kürt Açılımı'... Sözleri , Türkeş'ten 'Kürt Açılımı'... Nickleri , Türkeş'ten 'Kürt Açılımı'... Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.173 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu

19 Mayıs 2012, 17:04:15