| 23 Eylül 2009, 15:56:44 |
|
|
swf Düzenleme(edit) Videolu Anlatım Adobe Flash Adobe Flash .swf düzenleme videolu anlatım ve uygulama dosyaları... Çoğu arkadaşımız .FLA dosyası olmadan nasıl .SWF dosyalarını .FLA formatında tekrar açarak düzenleyeceklerini sormuşlar. Bunu gerçeklerştirmek için nasıl bir yol izleneceğini sadece temel mantığını açıklama yönünde bir ivdeo hazırladım. Videoda bu konu için bi swf hazırladım ve onun nasıl düzenleneceğini gösterdim. Tam olarak detaylı bir video değil temel olarak bu işlemin nasıl gerçekleştirileceği konusunda biraz ipucu sağlayacak şekilde. Bu konu hakkında daha düzenli tam detaylı bir şekilde resimli anlatmı da en kısa zamanda konu olarak eklerim. Videoda kullanılan dosyalarıda videoyla beraber aynı dosyada. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiket: Adobe Flash swf
Google Words: swf Düzenleme(edit) Videolu Anlatım Adobe Flash, Adobe Flash .swf düzenleme Dosyası, swf Düzenleme(edit) Videolu Anlatım Adobe Flash, Adobe Flash .swf düzenleme Downloand ,
swf Düzenleme(edit) Videolu Anlatım Adobe Flash, Adobe Flash .swf düzenleme Resimleri, swf Düzenleme(edit) Videolu Anlatım Adobe Flash, Adobe Flash .swf düzenleme Hikayeleri , swf Düzenleme(edit) Videolu Anlatım Adobe Flash, Adobe Flash .swf düzenleme Haberleri , swf Düzenleme(edit) Videolu Anlatım Adobe Flash, Adobe Flash .swf düzenleme İndir , swf Düzenleme(edit) Videolu Anlatım Adobe Flash, Adobe Flash .swf düzenleme Yükle ,
swf Düzenleme(edit) Videolu Anlatım Adobe Flash, Adobe Flash .swf düzenleme Videosu , swf Düzenleme(edit) Videolu Anlatım Adobe Flash, Adobe Flash .swf düzenleme Arşivi , swf Düzenleme(edit) Videolu Anlatım Adobe Flash, Adobe Flash .swf düzenleme Şiiri , swf Düzenleme(edit) Videolu Anlatım Adobe Flash, Adobe Flash .swf düzenleme Sözleri , swf Düzenleme(edit) Videolu Anlatım Adobe Flash, Adobe Flash .swf düzenleme Nickleri , swf Düzenleme(edit) Videolu Anlatım Adobe Flash, Adobe Flash .swf düzenleme Yazıları ,
|

|
Dost Siteler -Link Değişimi |
| Yasal Uyarı |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
- Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
|
Yükleniyor...
| | | |