Ülkücü Tavir
24 Mayıs 2012, 18:39:36 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Sorun PKK değil, Kürttür!
Cevap SayisiCevap Sayisi: 11 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1064 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sorun PKK değil, Kürttür!  (Okunma Sayısı 1064 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
24 Aralık 2009, 01:15:04
günsel

*

Üye No : 777

Konu  : 322

Teşekkür Sayısı: 10
istanbul bana dar
E-Posta

Ulkucutavir

Ülkemizde Kürt terörünün yaratılmasının, ısrarla Türk Milleti'ni tahrik etmelerinin sebepleri artık daha net anlaşılıyordur sanırım.
Tarihte 'Kürt Kartı' her zaman kullanılmıştır.
Mesela Misak-ı Milli sınırları içinde olan Musul ve Kerkük neden kaybedilmişti?
İngilizler Kürt kartını oynamış ve Kürt isyanları ile uğraşan Türkler maalesef bu toprakları kaybetmiştir!
Kürtlerin demokrasi ve kardeşlik söylemleri de, onlara ağabeylik edenlerin söylemleri de Kürdistan kurulması amacının gölgeleyen bir maskedir.
Bu ülkede Kürtler Türklerden daha fazla hakka sahiptir, hatta Türklerin sırtında asalak olarak yaşamaktadırlar.
Sorun PKK değil Kürt’tür!
Kürtler bizim iç düşmanlarımızdır ve tarih boyunca dış düşmanlarımız tarafından kullanılmışlardır!
günsel'in Imzasi

PAYLAŞIMLARIMIN TÜMÜ YA ALINTIDIR YA ÇALINTI, ÇALARIM ARKADAŞ..
24 Aralık 2009, 19:30:15
AldırmaReis

*

Üye No : 754

Konu  : 7

Teşekkür Sayısı: 0
TURANDA BULUŞMAK ÜZERE
E-Posta

hayır sen daha sorunun ne onu çözememişin ülküdaşım birincisi bizim sorunumuz kürtlermiş ermenilermiş vs düşmanlığı değil bizim sorunumuz bu ülkede bölücülüğü "yerinde ise " meslek edinenlerledir....sen gidip masum helal ekmeğinin derdine düşüp bu tür ayrılıklara karşı olan ayyıldız bayrak altında yaşamayı kendine nimet gören bir kürt'e nasıl kıyacaksın...Hani ülkücüler yaradanı sevdik yaradandan ötürü sözüyle hareket etmeyi severlerdi ne oldu ülküdaş değişen bişeyler varda nacizane benim gibi kutlu TÜRK-İSLAM deryasında bir damla olan AldırmaReis isimli kullanıcının haberi mi yok.......?

DUA İLE
AldırmaReis'in Imzasi

Ülkücü kimdir? Vatan, millet, sakarya nidaları atan herkes Ülkücü müdür? Veya her bozkurt işareti yapan Ülkücü müdür? Peki zamanında ocaklarımıza gelmiş ama yanmamış, pişmemiş kutsal Ülkü aşkının şerbetinden içmemiş insanlarda mı Ülkücüdür? Ülkü hedef degil midir? Ülkücü; İlay-ı Kelimetullah davasının neferi degil midir? Şu bozkurt işareti yapıp Ülkücü olmayı şehitler ölmez vatan bölünmez şeklinde ifade eden yeni dünya düzeninin slogancı, sözde Milliyetçilerine soralım nedir Kızıl Elma? Nedir alemlere nizam vermek?
24 Aralık 2009, 19:42:23
günsel

*

istanbul bana dar
E-Posta

sen çalış vergi ver, ben çalış vergi veriym. elektrik, su doğalgaz parası veriym faturam geçince hemen kessinler. ve benden alınan bu paralarla bu insanlara kömür yardımı yapılsın, sosyal yardımlaşmadan her ay para verilsin bu insanlarda yan gelip yatsın oh ne güzel ve bununla beraber benim polisimin arabasını yaksın benim memleketimin askerini öldürsün bumu yaradandan ötürü sevgi bunlar boş laflar bu memleketin ekmeğini yiyipte ihanet eden babamsada ................ ÜLKÜDAŞIMA SEVGİ, SAYGI
günsel'in Imzasi

24 Aralık 2009, 20:14:30
AldırmaReis

*

TURANDA BULUŞMAK ÜZERE
E-Posta

eyvallah sevigin saygım başım üstüme.. bu senin sorunun mu görevlilerin sorunumu vermiyorsan gidip keseceksin bu böyledir..Haa şu noktada hemfikirriz kürt vatandaşlarımızı HAYALİ bir devlet verme şeklinde kandırdılar kandırıyolar kandıracaklarda eğer bunlar akıllarını başına almazlarsa
AldırmaReis'in Imzasi

Ülkücü kimdir? Vatan, millet, sakarya nidaları atan herkes Ülkücü müdür? Veya her bozkurt işareti yapan Ülkücü müdür? Peki zamanında ocaklarımıza gelmiş ama yanmamış, pişmemiş kutsal Ülkü aşkının şerbetinden içmemiş insanlarda mı Ülkücüdür? Ülkü hedef degil midir? Ülkücü; İlay-ı Kelimetullah davasının neferi degil midir? Şu bozkurt işareti yapıp Ülkücü olmayı şehitler ölmez vatan bölünmez şeklinde ifade eden yeni dünya düzeninin slogancı, sözde Milliyetçilerine soralım nedir Kızıl Elma? Nedir alemlere nizam vermek?
25 Aralık 2009, 22:12:37
ATO

Admin

*

Üye No : 689

Konu  : 852

Teşekkür Sayısı: 168
a.erolyalcin@hotmail.com

selamünAleyküm: günsel gardaşım dediklerine hem katılıyorum hem de katılmiyorum. niyemi

gardaş hiç güneyduğuya gittinmi? eğer gidip oraları görseydin bu yazını daha dikkatli  ve bir

ÜLKÜCÜ ye yakışır şekilde yazardın. şimdi sana kürt abilerimizin 80 öncesi  bu dava ve bu

vatan için  nasıl mücadele ettiklerini ve bu  vatanın ayrılmaz bir unsuru olduklarını et ve

tırnak olduğumuzu YÜCE BAŞBUĞ defalarca söylemiştir. şimdide bizler söylüyoruz...

TÜRK KÜRT KARDEŞTİR ... ayrılık isteyen  AKP ve  PKKlılar  KALLEŞTİR ...

SAYĞILAR  SELAM ve DUA İLE ...

« Son Düzenleme: 25 Aralık 2009, 22:14:55 Gönderen: ATO » Kayıtlı
ATO'in Imzasi

HER GECENİN BİR  SABAHI ...

HER ÜLKÜCÜNÜN SORACAK BİR HESABI VARDIR...
25 Aralık 2009, 23:21:31
BOZO

Genel Sorumlu

*

Üye No : 91

Konu  : 398

Teşekkür Sayısı: 20
ÇAM DA BİZİM KOZALAK TA...
Site E-Posta

arkadaşım bence de bir daha incele.. eğer sen kürt ile pkk yı ayırt edemezsen   Bediüzzaman Said Nursi  Hz ile apo itini bir tutarsın... Ney
BOZO'in Imzasi

BAĞIRSAM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL...
25 Aralık 2009, 23:30:13
ATO

Admin

*

Üye No : 689

Konu  : 852

Teşekkür Sayısı: 168
a.erolyalcin@hotmail.com

neyi inceleyim? bozo efendi sana birşey sormadımki ben neyi inceleyim
ATO'in Imzasi

HER GECENİN BİR  SABAHI ...

HER ÜLKÜCÜNÜN SORACAK BİR HESABI VARDIR...
25 Aralık 2009, 23:49:18
BOZO

Genel Sorumlu

*

Üye No : 91

Konu  : 398

Teşekkür Sayısı: 20
ÇAM DA BİZİM KOZALAK TA...
Site E-Posta

ben zaten günsel kardeşi kastetmiştim. ayrıca bir sorunda yok...
bence...
BOZO'in Imzasi

BAĞIRSAM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL...
26 Aralık 2009, 09:15:45
AldırmaReis

*

TURANDA BULUŞMAK ÜZERE
E-Posta

zaten mihraklarında istediği bu değil midir bu güzel topraklarda bir kürt-türk düşmanlığı çıkarmak..ders almadık mı sağ-sol'dan alevi-sünniden- vs vs vs vs vs

türk-kürt kardeş türk-bölücü kardeş değil Dil çıkaran
AldırmaReis'in Imzasi

27 Aralık 2009, 12:54:44
Cem

Süper Admin

*

Üye No : 1

Konu  : 10912

Teşekkür Sayısı: 626
YA DEVLET ÜLKÜCÜ OLACAK YA ÜLKÜCÜLER DEVLET OLACAK
reis@ulkucutavir.com cem@mhpkurtkoy.com Site E-Posta

günsel ülküdaşıma bende Çoğu fikrinde katılıyorum ama burda ayrımcılık yapmamak lazım elbetde

bizim en hassas olduğumuz konular şunlardır ve sorunmumuz olmayan insnlar bunları kabul eden bizim kardeşimiz vatandaşımız herşeyimizdir
Anayasanin ilk Üc Maddesi

MADDE 1. Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.

MADDE 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

MADDE 3. Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Millî marşı "istiklal Marşı"dır.
Başkenti Ankaradır

ve sizinle şu fıkrayı paylaşmak istiyorum

Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış. Birisi :
-Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki? Bir başkası:
-Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş.Bir diğeri de :
-Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok.Nerden baksan dökülüyor.Hoca kızmış:
-Yahu demiş, iyi güzel de kabahatin hepsi benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?

27 Aralık 2009, 15:11:50
günsel

*

istanbul bana dar
E-Posta

türk-kürt kardeştir yok. ben böyle bişeye inanmıyorum bu düşüncemin sonu kötü olabilir yada insanlar beni yadırgayabilir. böyle bi düşüncenin savunucusu olmamı gerektiren şeyleri bana sormayın çok basit açın tv yi izleyin her akşam. benim memleketimin polisinin arabasını yak, benim askerimi öldür, hırsızlığı sen yap, dolandırıcılığı sen yap kaçak elektrik kullan sanki gavur malı.
her zaman söyelenen şey insanlar kışkırtılıp düşman olmaları sağlanıyor, ben neden molotof atmıyorum ben nedenpolisi taşlamıyorum sonuçta kışkırtma vardı hani. bunlar boş şeyler.

İLK GÖRÜŞTE AŞK VARDIR AMA TÜRK-KÜRT KARDEŞ DEĞİLDİR.

BU MEMLEKET İÇİN YAŞAYIP VE YİNE BU MEMLEKET İÇİN ÖLMEK İSTEYENE FAŞİST DİYORLARSA EVET BEN FAŞİSTİM.
günsel'in Imzasi

27 Aralık 2009, 18:27:00
Cem

Süper Admin

*

Üye No : 1

Konu  : 10912

Teşekkür Sayısı: 626
YA DEVLET ÜLKÜCÜ OLACAK YA ÜLKÜCÜLER DEVLET OLACAK
reis@ulkucutavir.com cem@mhpkurtkoy.com Site E-Posta

günsel kardeşim biz ırkcı kafatascı faşist değiliz çokşükür birilerine kızıp günahta işlemeyelim

faşistlk ırkcılık dinimizde yok bliyorsun
Etiket: Sorun PKK değil  Kürttür! 

Google Words: Sorun PKK değil, Kürttür! Dosyası, Sorun PKK değil, Kürttür! Downloand , Sorun PKK değil, Kürttür! Resimleri, Sorun PKK değil, Kürttür! Hikayeleri , Sorun PKK değil, Kürttür! Haberleri , Sorun PKK değil, Kürttür! İndir , Sorun PKK değil, Kürttür! Yükle , Sorun PKK değil, Kürttür! Videosu , Sorun PKK değil, Kürttür! Arşivi , Sorun PKK değil, Kürttür! Şiiri , Sorun PKK değil, Kürttür! Sözleri , Sorun PKK değil, Kürttür! Nickleri , Sorun PKK değil, Kürttür! Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.217 Saniyede 37 Sorgu ile Oluşturuldu

18 Mayıs 2012, 20:35:49