| 24 Aralık 2009, 01:15:04 |
|
|
Ülkemizde Kürt terörünün yaratılmasının, ısrarla Türk Milleti'ni tahrik etmelerinin sebepleri artık daha net anlaşılıyordur sanırım. Tarihte 'Kürt Kartı' her zaman kullanılmıştır. Mesela Misak-ı Milli sınırları içinde olan Musul ve Kerkük neden kaybedilmişti? İngilizler Kürt kartını oynamış ve Kürt isyanları ile uğraşan Türkler maalesef bu toprakları kaybetmiştir! Kürtlerin demokrasi ve kardeşlik söylemleri de, onlara ağabeylik edenlerin söylemleri de Kürdistan kurulması amacının gölgeleyen bir maskedir. Bu ülkede Kürtler Türklerden daha fazla hakka sahiptir, hatta Türklerin sırtında asalak olarak yaşamaktadırlar. Sorun PKK değil Kürt’tür! Kürtler bizim iç düşmanlarımızdır ve tarih boyunca dış düşmanlarımız tarafından kullanılmışlardır!
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Aralık 2009, 19:30:15 |
|
|
hayır sen daha sorunun ne onu çözememişin ülküdaşım birincisi bizim sorunumuz kürtlermiş ermenilermiş vs düşmanlığı değil bizim sorunumuz bu ülkede bölücülüğü "yerinde ise " meslek edinenlerledir....sen gidip masum helal ekmeğinin derdine düşüp bu tür ayrılıklara karşı olan ayyıldız bayrak altında yaşamayı kendine nimet gören bir kürt'e nasıl kıyacaksın...Hani ülkücüler yaradanı sevdik yaradandan ötürü sözüyle hareket etmeyi severlerdi ne oldu ülküdaş değişen bişeyler varda nacizane benim gibi kutlu TÜRK-İSLAM deryasında bir damla olan AldırmaReis isimli kullanıcının haberi mi yok.......?
DUA İLE
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Aralık 2009, 19:42:23 |
|
|
sen çalış vergi ver, ben çalış vergi veriym. elektrik, su doğalgaz parası veriym faturam geçince hemen kessinler. ve benden alınan bu paralarla bu insanlara kömür yardımı yapılsın, sosyal yardımlaşmadan her ay para verilsin bu insanlarda yan gelip yatsın oh ne güzel ve bununla beraber benim polisimin arabasını yaksın benim memleketimin askerini öldürsün bumu yaradandan ötürü sevgi bunlar boş laflar bu memleketin ekmeğini yiyipte ihanet eden babamsada ................ ÜLKÜDAŞIMA SEVGİ, SAYGI
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Aralık 2009, 20:14:30 |
|
|
eyvallah sevigin saygım başım üstüme.. bu senin sorunun mu görevlilerin sorunumu vermiyorsan gidip keseceksin bu böyledir..Haa şu noktada hemfikirriz kürt vatandaşlarımızı HAYALİ bir devlet verme şeklinde kandırdılar kandırıyolar kandıracaklarda eğer bunlar akıllarını başına almazlarsa
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Aralık 2009, 22:12:37 |
|
|
selamünAleyküm: günsel gardaşım dediklerine hem katılıyorum hem de katılmiyorum. niyemi
gardaş hiç güneyduğuya gittinmi? eğer gidip oraları görseydin bu yazını daha dikkatli ve bir ÜLKÜCÜ ye yakışır şekilde yazardın. şimdi sana kürt abilerimizin 80 öncesi bu dava ve bu
vatan için nasıl mücadele ettiklerini ve bu vatanın ayrılmaz bir unsuru olduklarını et ve
tırnak olduğumuzu YÜCE BAŞBUĞ defalarca söylemiştir. şimdide bizler söylüyoruz...
TÜRK KÜRT KARDEŞTİR ... ayrılık isteyen AKP ve PKKlılar KALLEŞTİR ...
SAYĞILAR SELAM ve DUA İLE ...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2009, 22:14:55 Gönderen: ATO »
|
|
|
|
| 25 Aralık 2009, 23:21:31 |
|
|
arkadaşım bence de bir daha incele.. eğer sen kürt ile pkk yı ayırt edemezsen Bediüzzaman Said Nursi Hz ile apo itini bir tutarsın... 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Aralık 2009, 23:30:13 |
|
|
neyi inceleyim? bozo efendi sana birşey sormadımki ben neyi inceleyim
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Aralık 2009, 23:49:18 |
|
|
ben zaten günsel kardeşi kastetmiştim. ayrıca bir sorunda yok... bence...
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Aralık 2009, 09:15:45 |
|
|
zaten mihraklarında istediği bu değil midir bu güzel topraklarda bir kürt-türk düşmanlığı çıkarmak..ders almadık mı sağ-sol'dan alevi-sünniden- vs vs vs vs vs türk-kürt kardeş türk-bölücü kardeş değil 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Aralık 2009, 12:54:44 |
|
|
 |
|
|
günsel ülküdaşıma bende Çoğu fikrinde katılıyorum ama burda ayrımcılık yapmamak lazım elbetde
bizim en hassas olduğumuz konular şunlardır ve sorunmumuz olmayan insnlar bunları kabul eden bizim kardeşimiz vatandaşımız herşeyimizdir Anayasanin ilk Üc Maddesi
MADDE 1. Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
MADDE 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
MADDE 3. Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Millî marşı "istiklal Marşı"dır. Başkenti Ankaradır
ve sizinle şu fıkrayı paylaşmak istiyorum
Bir gün Nasreddin Hoca'nın eşeği çalınmış. Can sıkıntısı içinde durumu komşularına anlatınca her kafadan bir ses çıkmaya başlamış. Birisi : -Hocam demiş niye ahırın kapısına iyi bir kilit takmadın sanki? Bir başkası: -Evine hırsız giriyor da senin nasıl haberin olmuyor? diye konuşmuş.Bir diğeri de : -Hocam demiş, kusura bakma ama eşeğin çalınmasına en büyük sebep yine sensin. Çünkü doğru dürüst bir ahırın bile yok.Nerden baksan dökülüyor.Hoca kızmış: -Yahu demiş, iyi güzel de kabahatin hepsi benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Aralık 2009, 15:11:50 |
|
|
türk-kürt kardeştir yok. ben böyle bişeye inanmıyorum bu düşüncemin sonu kötü olabilir yada insanlar beni yadırgayabilir. böyle bi düşüncenin savunucusu olmamı gerektiren şeyleri bana sormayın çok basit açın tv yi izleyin her akşam. benim memleketimin polisinin arabasını yak, benim askerimi öldür, hırsızlığı sen yap, dolandırıcılığı sen yap kaçak elektrik kullan sanki gavur malı. her zaman söyelenen şey insanlar kışkırtılıp düşman olmaları sağlanıyor, ben neden molotof atmıyorum ben nedenpolisi taşlamıyorum sonuçta kışkırtma vardı hani. bunlar boş şeyler.
İLK GÖRÜŞTE AŞK VARDIR AMA TÜRK-KÜRT KARDEŞ DEĞİLDİR.
BU MEMLEKET İÇİN YAŞAYIP VE YİNE BU MEMLEKET İÇİN ÖLMEK İSTEYENE FAŞİST DİYORLARSA EVET BEN FAŞİSTİM.
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Aralık 2009, 18:27:00 |
|
|
günsel kardeşim biz ırkcı kafatascı faşist değiliz çokşükür birilerine kızıp günahta işlemeyelim
faşistlk ırkcılık dinimizde yok bliyorsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiket: Sorun PKK değil Kürttür!
Google Words: Sorun PKK değil, Kürttür! Dosyası, Sorun PKK değil, Kürttür! Downloand ,
Sorun PKK değil, Kürttür! Resimleri, Sorun PKK değil, Kürttür! Hikayeleri , Sorun PKK değil, Kürttür! Haberleri , Sorun PKK değil, Kürttür! İndir , Sorun PKK değil, Kürttür! Yükle ,
Sorun PKK değil, Kürttür! Videosu , Sorun PKK değil, Kürttür! Arşivi , Sorun PKK değil, Kürttür! Şiiri , Sorun PKK değil, Kürttür! Sözleri , Sorun PKK değil, Kürttür! Nickleri , Sorun PKK değil, Kürttür! Yazıları ,
|
|
Dost Siteler -Link Değişimi |
| Yasal Uyarı |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
- Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |