Ülkücü Tavir
24 Mayıs 2012, 17:34:05 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: SİGARACILARIN ŞEREFSİZLİĞİ
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 278 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: SİGARACILARIN ŞEREFSİZLİĞİ  (Okunma Sayısı 278 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
20 Ocak 2010, 16:34:45
günsel

*

Üye No : 777

Konu  : 322

Teşekkür Sayısı: 10
istanbul bana dar
E-Posta

Ulkucutavir

Geçen gün bi tv programında izledim bakın sigara üreten firmaların piyasa yaratmak ve var olan piyasayı elden kaybetmemek ile beraber bu piyasayı artırmak için yaptıkları;

Bu insanlar şu anda yürürlükte olan sigara yasağını hafifletmek için ellerinden geleni yapıyorlar yani öne sürülen gerekçe esnafın kan ağlaması vay efendim esnafın var olan müşterisini dağıtması gibi şeyler. Bunlar belki gerçek olabilir ama burdaki asıl amaç küçülme tehlikesi altına giren sigara piyasasını korumaya çalışmak. Yani kimsenin esnafı düşündüğü falan yok.

Şimdi sıkı durun bu insanlar şunları yapıyor.

İzmirde bu benim bildiğim tabi başka illerdede muhakkak yapılıyor boş sigara kutuların buruşturup yerlere atıyorlar bilinçli olarak bu şekilde sigaraya özenti yaratmak bütün amaç.

İzleyici kitlesi büyük olan tv dizileri, programları vs. yöneten kişilere milyonlarca dolar teklif edilmiş ki, bi an ellerinde sigara ile görüntülenip bu şekilde özenti şeklini garantiye almak için. Bununla beraber yine iddialı film projelerindeki başrol oyuncularına yine aynı şeyler teklif edilmiş amaç bi anlık sigara görüntüsü elde edebilmek.

Şuan Türkiyedeki sigaraya başlama yaşı 11 olarak belirlenmiş durumda ve bu sigara üreticileri mevcut bayilerine belirttikleri öngörüler 2015 yılında bu yaşın 9 a düşmesi. Yani sigara bayilerine bu yönde bi görev veriyolar ki yaş sınırı iyice küçülüp mevcut piyasanın çok büyük bi yere gelmesi.

Ne hikmetse bizim ülkemiz Türkiyede sigara yasağı cezası 69 tl iken bu ceza avrupada şu anda 2000 Euro. Şaşırtıcı ve hiçbir caydırıcı büyüklüğü yok bu para cezasının.

Neyse arkadaşlar bunları ben biliyorum naçizane paylaşmak istedim inşallah bu yazımı okuyanlarda birazcık daha bilgi sahibi olurlar. 
Bu arada maalesef bende sigara kullanıyorum.

saygı, sevgi..

günsel'in Imzasi

PAYLAŞIMLARIMIN TÜMÜ YA ALINTIDIR YA ÇALINTI, ÇALARIM ARKADAŞ..
Etiket: SİGARACILARIN ŞEREFSİZLİĞİ 

Google Words: SİGARACILARIN ŞEREFSİZLİĞİ Dosyası, SİGARACILARIN ŞEREFSİZLİĞİ Downloand , SİGARACILARIN ŞEREFSİZLİĞİ Resimleri, SİGARACILARIN ŞEREFSİZLİĞİ Hikayeleri , SİGARACILARIN ŞEREFSİZLİĞİ Haberleri , SİGARACILARIN ŞEREFSİZLİĞİ İndir , SİGARACILARIN ŞEREFSİZLİĞİ Yükle , SİGARACILARIN ŞEREFSİZLİĞİ Videosu , SİGARACILARIN ŞEREFSİZLİĞİ Arşivi , SİGARACILARIN ŞEREFSİZLİĞİ Şiiri , SİGARACILARIN ŞEREFSİZLİĞİ Sözleri , SİGARACILARIN ŞEREFSİZLİĞİ Nickleri , SİGARACILARIN ŞEREFSİZLİĞİ Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.61 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu

01 Mayıs 2012, 15:24:41