Canımız Cennet Türkiye’mizin o yüce insanlarının çocuklarına okuma-yazma öğretmek, yarınlarını garanti altına alacak meslek sahibi etmek, Türkiye’mizi Atamızın hedef gösterdiği çağdaş uluslar düzeyine çıkarmaktan başka hiçbir hedef ve davranışı olmayan bu eli öpülesi insanlarımız terör batağında bir hiç uğruna şehit edilmişlerdir. Tüm şehit öğretmenlerimizin anısına hazırlamış olduğumuz bu bölümde onların aziz hatıralarını yaşatmak ve unutulmadıklarını, unutulmayacaklarını belirtmek istedik. Her zaman aziz milletimizin yüreğinde yaşayacaksınız. Allah sizlerden razı olsun, mekânınız cennet olsun, ruhunuz şad olsun. “Allah yolunda öldürülenleri sakın ölü sanmayın! Bilakis onlar diridirler Allah'ın, lütuf ve kereminden kendilerine verdikleri ile sevinçli bir halde Rableri yanında rızıklara mazhar olmaktadırlar. Arkalarından gelecek ve henüz kendilerine katılmamış olan şehit kardeşlerine de hiç bir keder ve korku bulunmadığı müjdesinin sevincini duymaktadırlar.”(Al-i İmran 169) "Allah yolunda öldürülenlere (şehitlere) "Ölüler" demeyin. Bilakis onlar diridirler, lâkin siz onu hissedemez, anlayamazsınız."(Bakara: 154) ''Cennete giren hiç bir kimse yoktur ki, bütün dünyaya malik olacak olsa dahi tekrar dünyaya dönmeyi arzu etsin. Yalnız şehitlerdir ki, kendilerine yapılan hürmet ve kerameti yahut şehitliğin faziletini gördüklerinden dünyaya dönüp de tekrar on defa şehid olmayı arzu ederler.”(Buhari ve Müslim) 

Tüm Şehit Öğretmenlerimizin Ruhu Şad Olsun.
Unutmayalım ve Unutturmayalım.
Ya sizin eşiniz,hanımınız kocanız olsaydı o resimdekiler....
Şimdiki gibi soğukkanlılıkla bakabilirmiydiniz???
Çocuklarımıza,öğretmenlerimize,vatanımıza,bayrağım ıza,askerimize,polisimize sahip çıkalım!
Yaşananları unutmayalım lütfen.
Tüm şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum.
O güzel ruhları şad olsun!

Tarihten Satır Satır
Acıitiraf‘Devlet, öğretmeni PKK’ya karşı koruyamıyor’. Tunceli’de 4 öğretmen daha öldürüldü.
•LOJMANA BASKINPertek ilçesine bağlı Pirinçli Köyü Temel İlköğretim Okulu lojmanını basan teröristler, öğretmenleri bir araya toplayıp otomatik silahlarla taradı. Öğretmenler Ünal Atlı, Taşkın Senger, Orhan Bakır ve Veysi Kater öldü, Cemal Ünlü yaralandı.
•‘KORUYAMIYORUZ’PKK’nın okullara ve öğretmenlere yönelik kanlı saldırıları aralıksız sürerken, Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Hasan Bozoğlu, kırsak kesimdeki öğretmenleri koruyamadıklarını söyledi. Bozoğlu, ‘Can güvenliği olmayan yere öğretmen gönderemeyiz’ dedi.
OKULLARA KİLİT Doğu veGüneydoğu’dagiderek tırmanan terör eğitimi de felç etti. Cehaletten medet uman PKK, öğretmeni korumakta yetersiz kalan devlet ve eğitimsiz kalan çocuklara son örnek. Erzurum’un Ilıca ilçesine bağlıAşağıcanörenköyü ilkokuluna da kilit vuruldu.
PKK’nın öğretmen katliamıDİYARBAKIR-TUNCELİ-MİLHA •Tunceli’de Pirinçli Köyü’ndeki ilkokul lojmanlarını basan teröristler, öğretmenleri bir araya topladıktan sonra otomatik silahlarla taradılar. Hain saldırıda 4 öğretmen yaşamını yitirdi, bir öğretmen de yaralandı.
TUNCELİ’nin Pertek İlçesi’ne bağlı Pirinçli Köyü Temel İlköğretim Okulu lojmanlarını önceki gece basan teröristler, lojmanda kalan öğretmenleri bir araya toplayıp bir süre propaganda yaptıktan sonra otomatik silahlarlataradı. Ünal Atlı(Konya), TaşkınSenger(Kars), Orhan Bakır(Malatya) veVeysi Kater(Elazığ) adlı öğretmenler yaşamını yitirdi, Cemal Ünlüyaralandı.
ÖĞRETMENİ KORUYAMIYORUZDoğu ve Güneydoğu’da bu yıl içerisinde 35 öğretmenin öldürüldüğü bildirildi. Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Hasan Bozoğlu, kırsal kesimdeki öğretmenleri koruyamadıklarını belirtti.Terör olayları nedeniyle bölgede yüzlerce okulun kapalı olması ve öğretmen yokluğundan, binlerce öğrencide okula gidemiyor.Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü HasanBozoğlu, bölgedeki eğitimin giderek gerilediğine dikkat çekerek, öğretmen açığının büyük boyutlara ulaştığını belirtti. Öğretmenlerini koruyamadıklarını sözlerine ekleyenBozoğlu, can güvenliği olmayan bir yere de öğretmen gönderemeyeceklerini ifade etti.
YASEMİN’İN OKUL ÖZLEMİDoğu Anadolu Bölgesi’nde terör olayları ve sosyal yaşamın kısıtlı olması nedeniyle öğretmenlerin bu bölgeden kaçmaları, 1266 okulun kapılarına kilit vurulmasına neden oldu. Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Bayburt, Ardahan, Iğdır, Van, Bitlis ve Hakkari illerinde, bir yıl içinde 676 okul kapandı. Geçen yıl bu illerde 693 okul, 3473 öğretmen açığı nedeniyle kapalı bulunurken, bu 1266 okul 5951 öğretmen açığı nedeniyle 1993-1994 eğitim yılına açılamadı.
Tüm Şehit Öğretmenlerimizin Ruhu Şad Olsun.[/b]
Unutmayalım ve Unutturmayalım.[/b]
Ya sizin eşiniz,hanımınız kocanız olsaydı o resimdekiler....[/b]
Şimdiki gibi soğukkanlılıkla bakabilirmiydiniz???[/b]
Çocuklarımıza,öğretmenlerimize,vatanımıza,bayrağım ıza,askerimize,polisimize sahip çıkalım![/b]
Yaşananları unutmayalım lütfen.Tüm şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum.O güzel ruhları şad olsun!Alıntı