Ülkücü Tavir
24 Mayıs 2012, 16:48:56 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Resimli anlatım Easy Bcd programı çift işletim sistemi yapmak
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1676 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Resimli anlatım Easy Bcd programı çift işletim sistemi yapmak  (Okunma Sayısı 1676 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
24 Eylül 2009, 22:07:42
AYŞE

Özel Üye

*

Üye No : 9

Konu  : 2097

Teşekkür Sayısı: 30
Site

Ulkucutavir

Mesela Xp yüklü bilgisayarda hardiskinizin diğer bölümüne vistayı kurdunuz bu işlemi masaüstünden yaptığınız zaman otomatik vista 2 tane giriş koyar bilgisayar açılırken ama vistayı kurarken bilgisayarınıza format atma kısmından atarsanız başka bölüme tabi hdd nin açılışta sadece vista olarak açılır xp mi vistamı diye sormaz o yüzden bu program la rahatlıkla yapabiliyoruz.

Aynı şekilde Vista yüklü bilgisayara xp yüklerseniz xp kendinden sonraki işletim sistemini tanımayacağından dolayı bu program sayesinde çift işletim sisteminizi ayarlayabilirsiniz

Ve birsürü işletim sisteminizi aynı pc de toplayabilirsiniz xp vista linux mac ama hdd yi kaç bölüme ayırdıysanız okadar yaparsınız

Şu anki kullandığınızdan hariç görünmeyen işletim sisteminizi seçip kolayca bulduruyorsunuz

Xp de program kurulduktan sonra açılmıyorsa net framework yüklü değildir
Microsoftun sitesinden yükleyebilirsiniz

AYŞE'in Imzasi

Bizim Bir Adımız Var Ezanla Kondu Sela İle Bitecektir
Etiket:

Google Words: Resimli anlatım Easy Bcd programı çift işletim sistemi yapmak Dosyası, Resimli anlatım Easy Bcd programı çift işletim sistemi yapmak Downloand , Resimli anlatım Easy Bcd programı çift işletim sistemi yapmak Resimleri, Resimli anlatım Easy Bcd programı çift işletim sistemi yapmak Hikayeleri , Resimli anlatım Easy Bcd programı çift işletim sistemi yapmak Haberleri , Resimli anlatım Easy Bcd programı çift işletim sistemi yapmak İndir , Resimli anlatım Easy Bcd programı çift işletim sistemi yapmak Yükle , Resimli anlatım Easy Bcd programı çift işletim sistemi yapmak Videosu , Resimli anlatım Easy Bcd programı çift işletim sistemi yapmak Arşivi , Resimli anlatım Easy Bcd programı çift işletim sistemi yapmak Şiiri , Resimli anlatım Easy Bcd programı çift işletim sistemi yapmak Sözleri , Resimli anlatım Easy Bcd programı çift işletim sistemi yapmak Nickleri , Resimli anlatım Easy Bcd programı çift işletim sistemi yapmak Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.194 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu

21 Mayıs 2012, 01:27:26