Ülkücü Tavir
24 Mayıs 2012, 06:35:45 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'e mektup...
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 523 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'e mektup...  (Okunma Sayısı 523 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
18 Nisan 2011, 21:30:12
ATO

Admin

*

Üye No : 689

Konu  : 852

Teşekkür Sayısı: 168
a.erolyalcin@hotmail.com

Ulkucutavir

“ Türk Eğitim Sen Kayseri 2 Nolu Şubesi, "Başbakan, Milli Eğitim Bakanı, ÖSYM Başkanı ve YÖK Başkanı Yargılansın" imza kampanyası başlattı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'in YGS'ye giren adaylara gönderdiği 'Özür'mektubunu da eleştiren Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, hayali yazılan bir mektup gösterdi. Öztürk, Ali Demir'in hayali babasından geldiğini öne sürdüğü mektupta babasının bu mektubu şifre olmadığı için anlayamadığını söyledi. „
 Türk Eğitim Sen Kayseri 2 Nolu Şubesi, "Başbakan, Milli Eğitim Bakanı, ÖSYM Başkanı ve YÖK Başkanı Yargılansın" İmza Kampanyası başlattı.Türk Eğitim Sen Kayseri 2 Nolu Şubenin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği imza kampanyasının başlangıcında Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk, ülke genelinde düzenlenen sınavlarda sürekli olarak hile yapıldığını iddia ederek, öğrencilerin mağdur olduğunu söyledi.
Öğrencilerin dershane ve ek derslerde YGS için özel hazırlık yapmasına rağmen şifreleri olmadığı için istediği yere gidemediğini öne süren Ali İhsan Öztürk, 1 milyon 700 bin üniversite adayının ailesine seslenerek, 'Haksızlık karşısında sessiz kalan dilsiz şeytandır diyen bir dinin temsilcisi olarak neden bir tepki vermiyorsunuz.
Başbakan, Milli Eğitim Bakanı, ÖSYM Başkanı ve YÖK Başkanı'nın YGS'deki şifre iddiaları ve bundan öncekiler nedeniyle yargılanmasını istiyoruz diye konuştu. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'in YGS'ye giren adaylara gönderdiği 'Özür'mektubunu da eleştiren Ali İhsan Öztürk, hayali yazılan bir mektup gösterdi. Ali İhsan Öztürk, Prof. Dr. Ali Demir'in hayali babasından geldiğini öne sürdüğü mektupta babasının bu mektubu şifre olmadığı için anlayamadığını, mektupta ise;

OĞLUM ALİ...

Mektubunu aldım çok sevindim. İnşallah afiyettesin. Çoluk çocuk nasıllar?
Alim duyduk ki herkesi tatmin ediyormuşsun İrecebi, Abdulla tatmin etmişsin; mektubunu annayamadım. Mektubuyun şifresini gönder de beni de tatmin et.
Olum gomşu memed emmin tallayı satıp olunu mektebe yazdırdıydı. Yek ekma muhtac hale geldi, bide onun olanı tatmin edip şufre göndersen.
Ümmeti Müslüman'ın uşağını sokaklara döktünüz.
Olum dınnak gadar bebeler sokaklarda şifre istiyollar. Olum neyse şu şifre şu bebelere ver de süssünler. Dek durmuyollar, dangır dungur ediyorlar malleyi ıratsız ediyollar.
Olum ali anayında selamı var. Anan gadanı alsın diyo ki alimin kul hakkı yediği söyleniyo sabi sübyanın hakkını yiyomuşsun. Ağer ele bişey varsa sütümü helel etmiyom. Diyo anan
Baban

Yazdığını söyledi.

Ali İhsan Öztürk, ayrıca düzenledikleri imza kampanyasına velileri ve öğrencilerin destek vermesini isterken, hedeflerinin de 1 milyon 700 bin imza olduğunu bildirdi. Öztürk, faks cihazlarında kullanılan 40 metrelik ilk k‰ğıda önce kendisi imza koyarak kampanyayı başlattı.

Ortadoğu

« Son Düzenleme: 18 Nisan 2011, 21:32:33 Gönderen: ATO » Kayıtlı
ATO'in Imzasi

HER GECENİN BİR  SABAHI ...

HER ÜLKÜCÜNÜN SORACAK BİR HESABI VARDIR...
Etiket:

Google Words: ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'e mektup... Dosyası, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'e mektup... Downloand , ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'e mektup... Resimleri, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'e mektup... Hikayeleri , ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'e mektup... Haberleri , ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'e mektup... İndir , ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'e mektup... Yükle , ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'e mektup... Videosu , ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'e mektup... Arşivi , ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'e mektup... Şiiri , ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'e mektup... Sözleri , ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'e mektup... Nickleri , ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir'e mektup... Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.197 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu

20 Mayıs 2012, 11:00:11