Ülkücü Tavir
24 Mayıs 2012, 05:56:07 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Muhsin reis muhsin başkurt resim albümü
Cevap SayisiCevap Sayisi: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1420 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Muhsin reis muhsin başkurt resim albümü  (Okunma Sayısı 1420 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
21 Eylül 2009, 01:17:30
Cem

Süper Admin

*

Üye No : 1

Konu  : 10911

Teşekkür Sayısı: 626
YA DEVLET ÜLKÜCÜ OLACAK YA ÜLKÜCÜLER DEVLET OLACAK
reis@ulkucutavir.com cem@mhpkurtkoy.com Site E-Posta

Ulkucutavir

SAYIN MUHSİN YAZICIOĞLU BAŞKURT'UN RESİMLERİNİ BURADA PAYLAŞALIM [/b]

23 Aralık 2009, 21:28:00
AldırmaReis

*

Üye No : 754

Konu  : 7

Teşekkür Sayısı: 0
TURANDA BULUŞMAK ÜZERE
E-Posta

ŞEHİTLİK ŞERBETİNDEN YUDUM ALMA ŞEREFİNE ERİŞEN BÜYÜK TÜRK-İSLAM NEFERİNİ

HAKKINDA CİLT CİLT YAZILARI YAZILABİLİR...BEN PEK BECEREMEM DUYGULARIMI KELİMELERE YÜKLEMEYE O YÜZDEN KISA KESECEĞİM SÖZÜMÜ

ÜLKÜCÜ,ALPEREN KİMDİR SORUSUNA EN GÜZEL CEVAP OLACAK BİRİSİDİR RAHMETLİ MUHSİN YAZICIOĞLU...RUHU ŞAD MEKANI CENNET OLSUN REİSİMİZİN

DUA İLE
AldırmaReis'in Imzasi

Ülkücü kimdir? Vatan, millet, sakarya nidaları atan herkes Ülkücü müdür? Veya her bozkurt işareti yapan Ülkücü müdür? Peki zamanında ocaklarımıza gelmiş ama yanmamış, pişmemiş kutsal Ülkü aşkının şerbetinden içmemiş insanlarda mı Ülkücüdür? Ülkü hedef degil midir? Ülkücü; İlay-ı Kelimetullah davasının neferi degil midir? Şu bozkurt işareti yapıp Ülkücü olmayı şehitler ölmez vatan bölünmez şeklinde ifade eden yeni dünya düzeninin slogancı, sözde Milliyetçilerine soralım nedir Kızıl Elma? Nedir alemlere nizam vermek?
23 Aralık 2009, 21:33:01
ATO

Admin

*

Üye No : 689

Konu  : 852

Teşekkür Sayısı: 168
a.erolyalcin@hotmail.com

ŞEHİTLİK ŞERBETİNDEN YUDUM ALMA ŞEREFİNE ERİŞEN BÜYÜK TÜRK-İSLAM NEFERİNİ

HAKKINDA CİLT CİLT YAZILARI YAZILABİLİR...BEN PEK BECEREMEM DUYGULARIMI KELİMELERE YÜKLEMEYE O YÜZDEN KISA KESECEĞİM SÖZÜMÜ

ÜLKÜCÜ,ALPEREN KİMDİR SORUSUNA EN GÜZEL CEVAP OLACAK BİRİSİDİR RAHMETLİ MUHSİN YAZICIOĞLU...RUHU ŞAD MEKANI CENNET OLSUN REİSİMİZİN

DUA İLE

aynen katılıyorum ÜLKÜDAŞIMA

ALLAH'A  EMANET OLUN ...
ATO'in Imzasi

HER GECENİN BİR  SABAHI ...

HER ÜLKÜCÜNÜN SORACAK BİR HESABI VARDIR...
Etiket:

Google Words: Muhsin reis muhsin başkurt resim albümü Dosyası, Muhsin reis muhsin başkurt resim albümü Downloand , Muhsin reis muhsin başkurt resim albümü Resimleri, Muhsin reis muhsin başkurt resim albümü Hikayeleri , Muhsin reis muhsin başkurt resim albümü Haberleri , Muhsin reis muhsin başkurt resim albümü İndir , Muhsin reis muhsin başkurt resim albümü Yükle , Muhsin reis muhsin başkurt resim albümü Videosu , Muhsin reis muhsin başkurt resim albümü Arşivi , Muhsin reis muhsin başkurt resim albümü Şiiri , Muhsin reis muhsin başkurt resim albümü Sözleri , Muhsin reis muhsin başkurt resim albümü Nickleri , Muhsin reis muhsin başkurt resim albümü Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.184 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu

10 Mayıs 2012, 18:20:40