| 29 Ocak 2011, 12:10:54 |
|
|
 |
|
|
Beypazarı’nı marka haline getiren Mansur Yavaş’ı da vurarak, MHP’de nifak tohumu ekmeye yönelmiş gibi duran bir tehdit olayı gündemde.
Beypazarı’nın MHP’li başkanının durup dururken AKP’ye geçmediğini, işin içinde tehdit olduğunu MHP İlçe Başkanı iddia ediyor;
“Uzunoğlu, Özalp’in AK Parti’ye geçmeden bir gün önce, belediye meclis üyelerini acil toplayarak, “İçişleri Bakanı Beşir Atalay, bu gece beni sabah saat 04’e kadar Bakanlığı’nın üç kat altında tutarak, geçmişimle ilgili önüme birtakım belgeler koydu. Bana bir kâğıt imzalattılar.” (Hürriyet - 27 Ocak 2011)
Sonra Başkan Cengiz Özalp, yine o meclis üyelerine şöyle diyor:
“Aile hayatımın biteceğini düşünerek bana bir kâğıt imzalattılar. İnanın intiharı düşündüm, eşim ilaçları sakladı. Psikolojim yerinde değil. Sizlerden gördüğüm destek üzerine şimdi Salih Kapusuz’u arayıp o kâğıtları yırtmasını söyleyeceğim. Bu saatten sonra Ak Parti’ye geçmeyeceğim konusunda, şeref sözü veriyorum’” (Hürriyet - 27 Ocak 2011)
Bakan Beşir Atalay, yalanlıyor. Şimdi akla geliveren soruları soralım.
Bir belediye başkanı parti değiştirmek niyetinde ise niçin, meclis üyelerini toplayıp şantaj yapıldığını söyler? Gaye iktidar nimetlerinden faydalanmak olsa, Beypazarı Belediyesinin kendi başına hangi aşamaya geldiğini, gidip görmenizi tavsiye ederim. Başta Ankara olmak üzere yurt içi ve yurt dışı turizminin odak noktası olmayı başarmış bir yerleşim Beypazarı.
Yine istifayı kafasına koymuş bir başkan niçin “İçişleri Bakanlığının, üç kat altında, saatlerce tutulduğunu, geçmişi ile ilgili belgeleri gösterilip, imza alındığını” söyler. Muhtemelen MHP “korkma, inceldiği yerden kopsun, arkandayız” demiş olmalı ki, “AKP’ye geçmeyeceğim” diyor. Saatler sonra, o başkan AKP’ye geçiyor. Salih Kapusuz’un bu işte, adı niye geçiyor?
Yaşandığı iddia edilen olayı anlattım. İşin vahim tarafı eğer o iddia doğru ise iktidarın, herkesi izlediği, hakkında dosya oluşturduğu (ya da bu fişleme işi her nasıl ve kimlerce yapılıyorsa) ve o bilgileri, günü geldiğinde o kişilerin önüne koyduğu. Beypazarı’nın AKP’ye bu iddialarla geçmiş yeni başkanından AKP’ye hayır gelmez. O konuşmayı yaptığı söylenen başkanı, AKP’nin de kabul etmemesi gerekirdi.
Ne olup bittiğini sadece, Cengiz Özalp anlatabilir. “Bu iddia yanlış ya da doğru” diye. Ayrıca olup biteni anlattığı iddia olunan, belediye meclis üyeleri var. Beşir Atalay “tamamen hayal ürünü” diyor. Böyle bir hayal nasıl kurulur?
MHP SEÇİM BEYANNAMESİNİ, NİYE 28 OCAKTA AÇIKLADI?
2011 Yılı Seçim Beyannamemiz 28 Ocak 2011 Cuma günü saat 15.00'te Anadolu Gösteri Merkezi'nde yapılacak bir toplantıyla açıklanacaktır. Misak-ı Milli 90 yıl önce bu gün kabul edilmiştir. Misak-ı Milli'nin kabulünde ortaya çıkan görüş ve inanç birliği çok önemli bir mesajdır.28 Ocak 1920 vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı ülküsüne inanan Türkiye sevdalılarının bir sesidir. 28 Ocak 1920 Türk milletinin tam bağımsızlık iradesinin Dünya kamuoyuna yansıtan bir Ahd-ı Milli'dir.Milliyetçi Hareket Partisi bağımsızlığımızı ve bin yıllık kardeşliğimizi korumak için 90 yıl sonra, aynı ruhla hareket ediyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiket:
Google Words: “MHP’li Başkana Bakan Şantaj Yaptı” Dosyası, “MHP’li Başkana Bakan Şantaj Yaptı” Downloand ,
“MHP’li Başkana Bakan Şantaj Yaptı” Resimleri, “MHP’li Başkana Bakan Şantaj Yaptı” Hikayeleri , “MHP’li Başkana Bakan Şantaj Yaptı” Haberleri , “MHP’li Başkana Bakan Şantaj Yaptı” İndir , “MHP’li Başkana Bakan Şantaj Yaptı” Yükle ,
“MHP’li Başkana Bakan Şantaj Yaptı” Videosu , “MHP’li Başkana Bakan Şantaj Yaptı” Arşivi , “MHP’li Başkana Bakan Şantaj Yaptı” Şiiri , “MHP’li Başkana Bakan Şantaj Yaptı” Sözleri , “MHP’li Başkana Bakan Şantaj Yaptı” Nickleri , “MHP’li Başkana Bakan Şantaj Yaptı” Yazıları ,
|
|
Dost Siteler -Link Değişimi |
| Yasal Uyarı |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
- Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
|
Yükleniyor...
| | | |