| 26 Eylül 2011, 21:03:25 |
|
|
Selamün Aleyküm sayın komutanlarım;
Hepimizin bildiği bir konudur sanırım "Taraf" konusu. Kurulduğu ilk günden bu yana, "Türk" kelimesine olan alerjisini ortaya koymuş, "Türk Milleti" ve "Türk Ordusu'na" hergün alçakça iftiralarla saldırmış, finansörleri ve arkasındaki güçler birçoğumuz tarafından bilinen bu hain şerefsizlere karşı bir operasyon düzenlemenizi rica ediyorum.
Vatan için bir gül bahçesine girercesine bu kara toprağa giren mehmetçiklerimizle, RTE'den almış oldukları cesaretle açıkça savaşan, it soyu pkk leşlerine ağıtlar yakan bu şerefsiz nankör köpeklere haddini bildirmenizi rica ediyorum.
Selam ve dua ile...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiket:
Google Words: kimdir bu TÜRK Ordu Düşmanları? Dosyası, kimdir bu TÜRK Ordu Düşmanları? Downloand ,
kimdir bu TÜRK Ordu Düşmanları? Resimleri, kimdir bu TÜRK Ordu Düşmanları? Hikayeleri , kimdir bu TÜRK Ordu Düşmanları? Haberleri , kimdir bu TÜRK Ordu Düşmanları? İndir , kimdir bu TÜRK Ordu Düşmanları? Yükle ,
kimdir bu TÜRK Ordu Düşmanları? Videosu , kimdir bu TÜRK Ordu Düşmanları? Arşivi , kimdir bu TÜRK Ordu Düşmanları? Şiiri , kimdir bu TÜRK Ordu Düşmanları? Sözleri , kimdir bu TÜRK Ordu Düşmanları? Nickleri , kimdir bu TÜRK Ordu Düşmanları? Yazıları ,
|
|
Dost Siteler -Link Değişimi |
| Yasal Uyarı |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
- Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
|
Yükleniyor...
| | | |