| 18 Şubat 2010, 18:07:13 |
|
|
Gardaş belki anlarsın diye bekledim fakat nafile beklemişim senin adam olmaya niyetin yok.
senden değil ÜLKÜCÜ bir ... olmaz çünki insanlık aleminde AHDE VEFA vardır AHDE VEFA imandardır.
Ben ÜLKÜCÜyüm diyen birisi bu kadar sohbetten sonra davasına omuz vermiş ateşten günlerde görev almış
ÜLKÜDAŞINA hain diyorsa HAİNİN büyüğü kendisidir...
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Şubat 2010, 20:31:50 |
|
|
TEK BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ VAR BİRLİK OLUP ÇALIŞMAK, ÇALIŞMAK, ÇALIŞMAK...ELALEMİN PARTİSİNİN MENSUPLARI EN UFAK BİRİMİNE KADAR ÇALIŞIYOR.BİZ ÖNCÜLERİMİZİ BU DENLİ AĞIR İFADELERLE ORTALIK YERDE KİMSESİZ BIRAKIYORUZ.VAZGEÇELİM BU HUYUMUZDAN.YOKSA ATI ALAN ANADOLU'YU KARIŞ KARIŞ SAHİPLENECEK.ÜZÜLEREK VE UTANARAK İFADE EDİYORUM BİZ HALA BİRBİRİMİZİ HAİNLİK İLE SUÇLUYOR OLACAĞIZ..BİRİLERİ TRTŞEŞ'TE YAPILDIĞI GİBİ TÜRKMEN KASABI MOLLA MUSTAFA BARZANİLERİN VE DİĞERLERİNİN BELGESELLERİNİ KAHRAMANLIK YAPILMIŞÇASINA YAYINLAYACAK...OĞULLARINI A BAKIN NASIL BAŞARDIK,TÜRK ÖLDÜRÜYORUZ AMA BABALARIMIZIN YAPTIKLARI TÜRK DEVLETİNİN RESMİ TELEVİZYONUNDA YAYINLIYORLAR DİYE SEVİNÇTEN GÖZYAŞI DÖKTÜRECEK... 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Şubat 2010, 11:16:30 |
|
|
 |
|
|
en ben böyle başlık atıyorum.yaş itibariyle 12 eylül tarihine yaşamış ya da hatıra olarak o dönemi yaşayan ülkücüler olarak hiç bir zaman bizler yani 80 sonrası ülkücüler tam ülkücü olamadık.en ülkücü sizlerdiniz en büyük teşkilatçı en büyük türkeşci(o dönemin tabiri) en militan ve bütün enler sizde toplandı.bizlere hep 2. sınıf ülkücü muamaelesi gördük. samimiyetimiz verdiğimiz oyların nereye atıldığı sorgulandı.niye birilerinden 20-30 yaş küçüğüz diye bizler ALLAH Yolunun(rahmetli başbuğun tabiriyle ) yolcuları olmaya adamıştık kendimizi ama hep önümüze çıktıktınız bulunduğunuz çağı ve teşkilatlanma yapısı ve bizim nesle vuran belden altı saldıran oyunlara karşı projeler geliştirmediniz.80 sonrasının koltukta kalma ve rant alma kavgasında 12 eylülde mermi gelmesin diye birbirinizin önüne atlarken 80 sonrasında makamlar ve ya rantlar için aynı gözükaralığı gösterdikleri öğrenildi.birbirinizi önüne atladığınız ve kestiğiniz aşikar oldu.evet şu yazdığınız yazı bu mantığın dışa vurumudur. eğer birine ah de vefa gösterilecek bu başbuğ olması gerekirdi.ne de her seferinde idamla yargılanıp yine yolundan sapmayan odur.ona karşı ahde vefa bulunmayan insanlar büyük iman eriymiş tanıtmak ülkücü bir tavırdır eminim.bir de ahde vefaya yorum getirip bizim imanımızı sorgulamışsınız fakihliğiniz varsa bize de söyleyin ya da fetvasını belirtin bizde bilelim.sonuçta ne kadar imanlı olduğumuzu ancak hesap günü anlayacağız.en azından orda yalan ve riya yapma şansımız yoktur. evet bir ülkücü için geçerlidir.ama ülkücü hareketi bırakıp başka partiye gideceksin.hala “içinde bulunduğu partinin siyasi anlayışıyla uyuşamadığı için” diyeceksin.ve bir de uyuşamadığın ülkücü kavramlarını savunduğunu iddaa edip ülkücü gençlere zihni bulanıklık vereceksin siz de bunu yapanı bana savunacaksınız.fakat sizden her şey olacak yine bizden hiç bir şey olmayacak(sizin orda yazdığınıza ülkücü edep ve tavırla ancak bu kadar nezaket gösterebildim)lakin adam olmak sizlerin belirlediği kriterlere göre olmadığı için ALLAH a ne kadar hamd etsem azdır.şu da bir gerçektir herşeyin en doğrusunu ALLAH bilir yazdıklarımda ne kadar samimi olduğumu bir de sizin yazdıklarınızda
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Şubat 2010, 18:20:59 |
|
|
 |
|
|
muhsin yazıcıoğlu bir ülkücü hainidir.başbuğ u ve ülkücüleri dini konularda eksiklikle itham etmiş ve dalından kopmuştur.akıbetide o yüzden çok önemli değildir.bu konuyla ilgili daha teferruatlı yazmayı planlıyorum.sitenin adı ülkücü tavır olduğu için şunu yazmak zorunda kaldım.sergileyeciğiniz tavır ülkücü olmalıdır.hain her zaman haindir.benim için Türk tarihinde önemli bir yere sahip olan Yavuz Sultan Selim han bir kere ihanet eden bir daha ihanet eder der o yüzden ülkücü tavırın tarihteki celadet örneği ile tanınan bu Türk Hanına kulak vermek lazım.
Sen kimsin, Ülkücümüsün? Söyledigin Kelimelere dikkat et. Sanal'da olman sana yarar saglamaz. Sen bu Dâva icin ne yaptin? Muhsin Yazicioglu'ndan fazla Mücadele ettin mi de böyle konusa biliyorsun. Delikanli insanlar bu Ülke'de cabuk harcanir, onlara sahip cikan da tek bir Durus vardir, o da Ülkücü Durus'dur. Bizden olmadigin kesin. Basbugum'la, Muhsin yazicioglu'nu ayiran seyler olmustur, lâkin koskoca bir Mücadele hayatin'da yaptigi bir Hata o nu Hain yapmaz. Bugün Basbugumun Emanetine sahip cikamayan cok Milliyetci Hareketli var, onlarida gördük. Insanlar Dâva'dan kacar oldu, biz ise kacanlardan olmayacagiz. Bu ülke'de bizim namimiz, bizim gelenegimiz uygulunacaktir. Zalim'e kursun sıkacagimiz günler de olacaktir elbet. Muhsin Reis'in Kani yerde kalmayacaktir.
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Şubat 2010, 21:02:18 |
|
|
arkadaşlar bende görüyorum takip ediyorum elbet forumda yetkili arakadaşlar var elbet bakıyor konulara kim ne yazmış kim ne etmiş diye hatda burda kim nereden giriyor kim hangi bölümde ne yapıyor herşey inceleniyor ve gereğini bizler burdayken yaparız sizler rahat olun burda kimse kimseye durduk yere iftira atamaz sizler bumin9 a ispatla et diyeceksiniz
hemen ülkücümüsün falanmısın filanmısın asarız keseriz böylede ülkücülük olmaz onun haklı olduğu hiçmi bir konu yok muhsin yazıcıoğlu hayatda iken çok söylenmedimi partiyi böldü hainlik etdi onlar demedimi biz mhp sadece islamı kesimini aldık ve bir dünya şeyler olamadımı özalın 2 sözüne bakıp gitmedimi bakın burda bizler hep yapıcıyız yıkıcılarında içimizde olması tartışılamaz bile ama bizlerin bildiği çok şeylerde var elbet burdan herşeyi yazmak kolay değil bizde birilerinin sıkıntı çekmesini istemeyiz elbet yani her doğru heryerde söylenmez lütfen ülkücüye yakışır biçimde konuşalım tartışalım allaha emanet
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Şubat 2010, 23:39:50 |
|
|
 |
|
|
Değerli arkadaşlarım hepinizi pek dolu gördüm. maalesef ülkemiz için pekte hayırlı günlerde değiliz. ama buna rağmen insanların anlattığına ve anlatılmak istenen dikkat edelimi ki birbirimizi üzmeyelim. "ülkücü hain" ile vatan haini aynı şey değil.. rahmetli yanlış hareketinden dolayı ayrılma yolunu seçti. buna rağmen MHP den kendisine "baba ocağına dön" "tekrar birleşelim ayrılmayalım" davetlerinin hiç birine icap etmedi yanlış hatırlamıyorsam 6 kez bu davet etkrar edildi.
bu dava için bir tuğla koyandna Allah binlerce kere razı olsun. bununla agah oktay ve namık kemal zeybekle birlikte C5 te rahmetli başbuğa dönüp "senin yüzünden bu haldeyiz" demesi de pek hoş değildir. LAkin vakit dar ve sıkıntılı bir dönem bizimle. düşma eskiden topla tüfekle karşı cepheden gelirdi. artık içimizde.. bizimle yiyip içiyor aynı dili konuşuyor ayırt etmek cidden zor oluyor. artık septik (şüpheci) hastalığına tutulduk iyice... vakit birleşme uyanma silkelenme "davaya sahip çıkma gereğinde tavrını koyma zamandır. bizim ülke meselelerine ve geleceğe bırakacak endişemiz olması gerekirken. boşa çabalıyoruz.
"büyük insanlar kişileri orta insanlar düşünceleri büyük insanlar fikirleri tartışır. neden en alt insan olalım. birbirimizi kıralım.
Rahmetli başbuğumuzun bıraktığı 9 ıışık doktirinini sindirelim. Rahmetli Seyid Ahmet Arvasinin Türk İslam Ülküsünü hazmedelim. seçime kaldı 1 sene gelin insanlarımızı uykularından uyandıralım silkenelip gerçekleri yaşayalım anlatalım yaşatalım.. Yoksa evlatlarımıza nasıl bir gelecek kalacak.. Allah muhafaza...düşünemiyorum...
bu konu üzerinde daha fazla durmayıp birbirimiz üzmeyelim. selametle..
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Şubat 2010, 13:55:59 |
|
|
 |
|
|
Sen kimsin, Ülkücümüsün? Söyledigin Kelimelere dikkat et. Sanal'da olman sana yarar saglamaz. Sen bu Dâva icin ne yaptin? Muhsin Yazicioglu'ndan fazla Mücadele ettin mi de böyle konusa biliyorsun. Delikanli insanlar bu Ülke'de cabuk harcanir, onlara sahip cikan da tek bir Durus vardir, o da Ülkücü Durus'dur. Bizden olmadigin kesin. Basbugum'la, Muhsin yazicioglu'nu ayiran seyler olmustur, lâkin koskoca bir Mücadele hayatin'da yaptigi bir Hata o nu Hain yapmaz. Bugün Basbugumun Emanetine sahip cikamayan cok Milliyetci Hareketli var, onlarida gördük. Insanlar Dâva'dan kacar oldu, biz ise kacanlardan olmayacagiz. Bu ülke'de bizim namimiz, bizim gelenegimiz uygulunacaktir. Zalim'e kursun sıkacagimiz günler de olacaktir elbet. Muhsin Reis'in Kani yerde kalmayacaktir
daha önceki yazılarımda da belirtmiştim ama anlamak zahmetine katlanmamışsın.bizler sanal kabadayı değiliz.kimseden kaçacak ve korkacak değiliz.bizler bu dava için mücadele etmeye çalışırken sadece huzuru RAHMAN a çıktığımızda alnımız ak olmasından başka bir hesaba gönlümüzde yer vermemeye çalıştık.ve bu yaptıklarımızı bizim gibi aciz olan kullar takdir etsin diyede yapmadık.yaptıklarımızın eğrisi ve doğrusuyla kazanmak istediğimiz tek takdir ve rıza OL DEYİNCE OLDURANDIR. cümle kalıplarından anlaşıldığı gibi sadece kurtlar vadisi meraklısı dünya da ve Türkiye de ne oluyor diye düşünmeyen delikanlı olduğunu ispat etmeye çalıştığın hayatın var.sizin bu anlayışınız ülkücü duruşu yansıtmaz sadece ne kadar sığ bilgi birikiminiz olduğunu gösterir. Elhamdülillah hiç bir zaman bibipçi olmadım.o yüzdende sizden değilim.Başbuğla yollarını ayıran şeyleri yazda insanlar neyi kastettiğini ve başbuğun mu ?yoksa liderin olduğunu iddaa ettiğin kişinin mi? haklı olduğunu anlayalım. sadece Milliyetçi Hareketli var demen bile hangi menbaadan beslediğini gösterir en azından bizim için! başbuğun şan için nam için ülkücülere yaptığı konuşmanın yazısı bul ondan sonra mücadele et.tabii erdem mücadelesinden anlarsan.kurşun sıkmayı hollywood filmleri ve kurtlar vadisindeki gibi sanıyorsan yandın bunu bil.hiçbir zaman anlayamacağına inandığım değerler ve günlerde yakılır kurşunlar bir de özüme en güzel türküyü söyler. şunu da yazmadan edemeyeceğim şu mesele böyledir bu da şöyle açıklanmıştır diye bir şey yazmamıve ispatlamaya çalışmamışsınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Şubat 2010, 14:50:26 |
|
|
en azından internet ortamından kullandığın isminin kavramlaştırıp ortaya koyan insana yani başbuğa ihanet eden bir insanı savunman ilginçtir.ülkücü tavır( vicdan ve duruş)adına bu kavramlara hürmetin olsa ismin sonuna liderlik vasfın varmış gibi insanların size hitap ederken kullanması gerektiğine inandığın liderlik işareti veren kavramı yazmazdınız.bunu sizi tanıyan insanlara, vicdanlarına ve o makama yakışıp yakışmadığına karar vermesine bırakırdınınız. bizler bu makamları temsil etmeye çalıştık.birileri gibi buraların nimetlerine değil külfetlerine talip olduk.yani işgal etmedik.temsil ile işgal arasındaki farkı yazmıyor o sığ bilginize bırakıyorum.bu size kızgınlığımdır. bir de elinizde ülkümetreler mi var hemen bir kişinin aleni bir ülkücülük dışı harekette bulunmadan onun bu kavramın içinde olup olmadığına karar veriyorsunuz.yani ölçerlerinizle bizleri ölçebilecekmisiniz.yazık itham etmeden önce somut olan delillere bakın
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Mart 2010, 19:36:45 |
|
|
 |
|
|
Namertlik kanina kadar islemis senin. En azindan bu Dâva'nin bir yolcusu olarak bu Dâva'yi sancak kadar yükseklerde tutan Rahmetli'nin hakkinda rahmet dilemesini bilmeliydin. Ama yok sen Ülkücülükten okadar bile Nasibini alamamissin. Ülkücü'nün Ahlak cercevesi altinda ne kadar terbiye aldigini bana göstermis oldun. Bu dâva'nin cilesini cekmis yigitlere sahip cikmayi ben boynumun borcu olarak bilmisim. Bu dâva'yi onlarin biraktigi yerden sürdürmek kimlere zor geliyor, aslinda hersey ortada. Genel Merkezine sahip cik, Ocagina, Teskilatina, Liderine sahip cik, yine sana kimse birsey demez. Ama burada cikip Adam gibi yasamis bir Ülkücü olan insanin sirtindan kendini aklamak, kendini Milliyetci Hareketin neferi olarak göstermek senin ne kadar ülküsüz oldugunu gösterir. Simdi isterseniz bu site'den banlaniyim, isterseniz yasaklanayim, yada ne biliyim ne olucaksa artik. Ha birde bu ara benim "Liderim" yoktur. Benim bir Allahim, birde "Insanlik" adina Bas bildigim, Bug bildigim bir Alparslan Türkes var. Oy verdigim birde Milliyetci Hareket Partisi ve Dr. Devlet Bahceli var. Gerisi Dâva yolunda verdigimiz can olsun. Ülkücülügü Allah'a sükür Kurtlar vadisi'nde veya Hollywood filimlerinde ögrenmedik. Basbugun, Necip Fazilin, Galip Erdemin, Seyyid Ahmet Arvasi'nin, Dündar Taserin Kalemlerinden ögrendik. Ögrendigimiz ile kalmadik, ögrendiklerimizi yasamayi bildik. Neyse uzun lafin kisasi "Yikilir Zalimin carki, bilinir Yigitlerin farki" (Yanlis anlasilmasin diye söyliyim, yigit diye adlandirdigim kisi "MUHSIN YAZICIOGLU"DUR ).. Allah Ülkücü'yü muzaffer kilsin!
|
|
|
|
|
|
|
|
| 12 Mart 2010, 18:49:15 |
|
|
selamünAleyküm: syn bumin9 ve Alperen reis bu konuyu lütfen kapatalım. fakat syn bumin9 ben hala bekliyorum. rahmetli muhsin YAZICIOĞLU neden HAİN dir bildiğin ne? Gardaş sen boyundan büyük konuşuyorsun. hata ayrı kavram HAİN lik dedinmi orda duracaksın. muhsin BAŞKAN a BAŞBUĞ bile hain dememişki sen kimsinki ?
bildiğin birşey varsa açıklarsın ? bekliyorum cevabını yada dersin ki sözlerim haddini aşmıştır. bu davaya gönül vermiş başkanlık yapmış kişiler hakkında böyle konuşman ÜLKÜCÜ Terbiyeyle bağdaşmıyor.
ÜLKÜCÜ Bahçesine ayrık otu ekmeyen, Çağdaş firavuna boyun bükmeyen, Serhoşluk verecek madde çekmeyen, Gönülden gönül’e akış demektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Mart 2010, 18:00:59 |
|
|
Arkadaşlar bu konu burda kapanmıştır tartışmayı bilmiyosanız tartışmayın konuyu admin arakadaşım kitlesin ve gereksiz yazılar silinsin birdahada böyle bire bir tartışmalar yaşanmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14 Mart 2010, 21:12:50 |
|
|
Arkadaşlar bu konu burda kapanmıştır tartışmayı bilmiyosanız tartışmayın konuyu admin arakadaşım kitlesin ve gereksiz yazılar silinsin birdahada böyle bire bir tartışmalar yaşanmasın
AYNEN KATILIYORUM GARDAŞ ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiket:
Google Words: Kaza Degil SUIKAST!! Dosyası, Kaza Degil SUIKAST!! Downloand ,
Kaza Degil SUIKAST!! Resimleri, Kaza Degil SUIKAST!! Hikayeleri , Kaza Degil SUIKAST!! Haberleri , Kaza Degil SUIKAST!! İndir , Kaza Degil SUIKAST!! Yükle ,
Kaza Degil SUIKAST!! Videosu , Kaza Degil SUIKAST!! Arşivi , Kaza Degil SUIKAST!! Şiiri , Kaza Degil SUIKAST!! Sözleri , Kaza Degil SUIKAST!! Nickleri , Kaza Degil SUIKAST!! Yazıları ,
|

|
Dost Siteler -Link Değişimi |
| Yasal Uyarı |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
- Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | | |