Ülkücü Tavir
23 Mayıs 2012, 20:17:25 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: KAYIP KİTAP çıktı !
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 306 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: KAYIP KİTAP çıktı !  (Okunma Sayısı 306 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
04 Kasım 2010, 20:37:20
maddevemana

*

Üye No : 1124

Konu  : 1

Teşekkür Sayısı: 0

Ulkucutavir

Kayıp Kitap

Murat Çavga
İSKENDERİYE YAYINLARI

“Vatikan’dan başlayalım istersen. Sizin o devrin yöneticileri çok akıllı insanlardı. Bir padişahınız vardı: Sultan Abdülhamid.”
Biliyorum manasında söylediklerini teyit ettim.
“Batı’nın gücünü kırmak adına Vatikan Papası ile çok sıkı dostluklar kurmuştu. O devirde dostluğunun nişanesi olarak gönderdiği yüzüğü Papa XII. Leon diğer bütün parmaklarındaki yüzükleri çıkararak jestine karşılık verdi. Fakat beklentiler sadece o yüzükten ibaret değildi. Osmanlı’dan istenen Vatikan için çok önem arz eden bir sırra da sultan vakıftı.”
“Sır?”
“Evet, o zamandan bu zamana hâlâ Vatikan’a ulaştırılamayan o sır. Mısır’dan Şam’a oradan da İstanbul’a getirilirken ortadan kaybolan kutsal bir metin.”
“Bilmiyordum ” dedim.
“Bilmemeniz çok doğal. Osmanlı ajanlarıyla Alman hükümetinin gönderdiği arkeologların beraber çalıştığı bir projeydi. Hıristiyan dünyasını derinden etkileyecek bu sır Vatikan’a teslim edilebilmiş olsaydı, Gelibolu savaşına ve o devrin dünya harbine mani olunabilmesi için papanın, Osmanlı adına devreye girmesi sağlanmış olacaktı. Papa makamıyla II. Abdülhamid’in gönderdiği Vatikan’ın özel hazinesinde saklanan gizli mektupların içerisinde geçen sır.”
“Peki, o sır sizin için neyi ifade ediyor ki?”
“Vatikan’ın Katolik âleminde kontrol ettiği ekonomi ve sanayi gücünün farkında mısınız? Kutsal düşüncedeki bir yıkım, dünya düzeninin yeninden şekillenmesini etkileyecek derecede büyük olur.”
Etiket: roman  kayip kitap  murat cavga  cavga 

Google Words: KAYIP KİTAP çıktı ! Dosyası, KAYIP KİTAP çıktı ! Downloand , KAYIP KİTAP çıktı ! Resimleri, KAYIP KİTAP çıktı ! Hikayeleri , KAYIP KİTAP çıktı ! Haberleri , KAYIP KİTAP çıktı ! İndir , KAYIP KİTAP çıktı ! Yükle , KAYIP KİTAP çıktı ! Videosu , KAYIP KİTAP çıktı ! Arşivi , KAYIP KİTAP çıktı ! Şiiri , KAYIP KİTAP çıktı ! Sözleri , KAYIP KİTAP çıktı ! Nickleri , KAYIP KİTAP çıktı ! Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.195 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu

06 Mayıs 2012, 13:16:10