| 05 Kasım 2010, 00:22:37 |
|
|
PKK değil asker ya da Ergenekon demişlerdi!.............Hep aynı terane, hep aynı tezgah!.. Hatırlayın Erzincan’daki malum baskında da benzer şeyler söylenmişti... Neymiş efendim Taksim’de geçtiğimiz Pazar günü yapılan alçakça katliam teşebbüsünün organizatörü PKK değil de asker ya da Ergenekon artıklarıymış!.. Kendilerini uzman diye satan Cengiz Çandar gibiler bile bu iddiayı utanmadan günlerce seslendirebildi... Peki sonuç mu?.. Taksim katliamcısı ya da intiharcısı Vedat Acar’ın PKK’ya 2004’da katıldığı ve bu suikast için 3 ay önce Habur’dan giriş yaptığı polis tarafından resmen ilan edildi... Soruyorum; bu malum güruh bu açıklamadan sonra hiç utanmayacak mı?.. Bomba kazara intiharcı aracılığı ile değil de bir yere yerleştirilip patlatılsaydı, hiç kuşkunuz olmasın bu olay yine TSK’ya ihale edilecekti!... Acı olan şey, bütün bu saptırmalara her şeye müdahil olan Başbakan ile AKP eş başkanı Gül’ün seyirci olmasıdır!
Basında basılanlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiket:
Google Words: HER ORDU DÜŞMANI IRZ DÜŞMANIDIR DA Dosyası, HER ORDU DÜŞMANI IRZ DÜŞMANIDIR DA Downloand ,
HER ORDU DÜŞMANI IRZ DÜŞMANIDIR DA Resimleri, HER ORDU DÜŞMANI IRZ DÜŞMANIDIR DA Hikayeleri , HER ORDU DÜŞMANI IRZ DÜŞMANIDIR DA Haberleri , HER ORDU DÜŞMANI IRZ DÜŞMANIDIR DA İndir , HER ORDU DÜŞMANI IRZ DÜŞMANIDIR DA Yükle ,
HER ORDU DÜŞMANI IRZ DÜŞMANIDIR DA Videosu , HER ORDU DÜŞMANI IRZ DÜŞMANIDIR DA Arşivi , HER ORDU DÜŞMANI IRZ DÜŞMANIDIR DA Şiiri , HER ORDU DÜŞMANI IRZ DÜŞMANIDIR DA Sözleri , HER ORDU DÜŞMANI IRZ DÜŞMANIDIR DA Nickleri , HER ORDU DÜŞMANI IRZ DÜŞMANIDIR DA Yazıları ,
|
|
Dost Siteler -Link Değişimi |
| Yasal Uyarı |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
- Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
|
Yükleniyor...
| | | |