| 01 Nisan 2011, 14:38:46 |
|
|
 |
|
|
Bir Gülen Cemaati fıryası tutturdular gidiyorlar. Hem de ne gitme! Yıkarak, yakarak. Birileri sebebini bilmediğimiz şeylerden ötürü tutuklanıp duruyor. Sonunda bir Gülen gürültüsü koparıyorlar iş halloluyor. Yahu neden bu kadar önemli bu adam ve cemaati? Yok mu bu ülkede başka cemaat ve din adamı?
Sanki o kadar ulu bir kurum bu cemaat. Sanki her şey düzgün yapılıyor. Sanki herkes bu adam ve cemaatine mensup olmak zorunda... Kimsenin hiçbir şeye mecburiyeti yok. Bu adamla ilgili haberleri izlemeye de dinlemeye de... Ayrıca dinle uğraştığını iddia eden biri bu kadar çok siyaset ile içiçe olur mu? Maşallah her siyasi eylemin altından bu adamın ismi çıkıyor. Fethullah Gülen bu vasıtayla artık insanları kendinden itiyor. Sürekli şaibe ile gündeme gelen bir adamın yolunu kim takip etmek isterki?
Bu adamın hakkında yazılmış bir sürü kitap var, evet. Ama başkaları için yazılmış kitaplar da var. Neden onlar için yazılmış olan kitaplar toplatılmıyor da, bunun için yazılanlar toplatılıp, müverrihleri tutuklanıyor? Burada kimse bizi Ergenekoncuları savunuyorlar diye suçlamasın sakın. Bu yapılanlardan sonra hiçbir farkınızın kalmadığını söylemeye çalışıyoruz biz. Zamanında onlar her haberin içindeydi, onlar kitap toplardı ve insanları neyle yargılandığını bilmeden içeri tıkardı. Şimdi aynısını siz yapıyorsunuz. Ne farkınız kaldı?
Kimse sizin propagandanıza ayak uydurmak zorunda değil. Kimse sizin elinize vicdan teslim etmek zorunda değil. Kimse sizin istediğiniz kitapları okumak zorunda değil. YAZMAK ZORUNDA HİÇ DEĞİL.
Her oylama öncesi bir cemaat gürültüsü koparıyorsunuz. Yetmiyor başka cemaatlerden oy çalmak adına geçmişte Gülen hakkında kim ne dediyse ortaya atıyorsunuz. Bakın o yaşasaydı bizim gibi yapardı. Ya madem o sizin gibi yapacaktı, neden başka bir cemaatin adıyla anılıyor? Sizin aklınız bunu alıyor mu? Neymiş Türkeş Gülen için "şahsi malı olarak bir tek dikili ağacı olmayan, kendini ilme ve ilmin yayılmasına adayan memleketimizin manevi dinamiği olan Hocaefendi'nin Avrupa'dan Yakutistan'a kadar olan çalışmaları her manada takdire şayandır. Hocaefendi, Türk milletinin gönlünde hak ettiği yeri almıştır. Hiçbir zan veya iftira bu yeri sarsamaz." demiş. O zaman Ülkücüler oylarını cemaatin desteklediği partiye vermeliymiş.
Sorarlar adama burada; Gülen, neden cemaatine Türkeş'e destek ve oy verin dememiş? Var mı cevabı olan? Madem bu kadar değerli sizin için Başbuğ'un dedikleri neden ona hiç destek olmadınız. Onun Demirel'den, Özal'dan ve Ecevit'ten neyi eksikti?
Bilenler bilir sizin Ecevit ve Demirel'le olan ilişkinizi. Al gülüm ver gülüm meselesi yani. Zamanında Demirel'e destek vermişsiniz. O seçimden birinci çıkmış ve Demirel'e gidip bizden kim ne olacak demişsiniz. Demirel'de size, ben başbakan oldum ya işte demiş. Şimdi burada kim Demirelci kim Fethulllahçı?
Kimse kimse değil aslında. İş tam bir siyasi rant meselesi. Sen benim işimi gör ben seninkini. Sonra güçlü olan oysun ötekinin gözünü...Nitekim de böyle oluyor. Belki sonra onlar oyacak sizin gözünüzü. Ama biz artık bu çirkin oyunu izlemek istemiyoruz. Yeter...
Bölgenin 35'e ayrılacağı bir durumda ha bire kendine nema çıkartanlardan uzak durun. Allah İslam'da hür iradeyi esas kılmıştır. Onun bunun eline vicdanınızı teslim etmeyin. Onların çizdiği yolda gitmek zorunluluğunuz yok. Zaten buradan sonrası sürü psikolojisine girer. Allah'ın sözü Kur'an ve Muhammmed (s.a.v.) öncülüğünde tüm peygamberler rehberiniz olsun. Yalnızca Allah'a kulluk edin. Hoca efendilere karşı gelenlere için had bildirmeyi göze almak yerine, Allah ve sözlerine küfredenlere karşı gelmeyi amaç edinin.
Bu cemaatten başka daha birçok cemaat var bu ülkede. Neden hiç onlardan bahsedilmiyor da yalnızca sizden söz ediliyor? Kimsiniz siz? Ha şimdi diyeceksiniz ki, biz daha güçlüyüz... Eee bizimde cevabımız hazır. Bu al gülüm ver gülüm politikasıyla siz elbet en güçlü olursunuz.
Adalet neresinde sizin yolunuzun? Kulağımla duydum, gözümle gördüm. Katiplikle hiçbir alakası olmayan bir kızı aradınız ve seni adliyeye yerleştiririz istersen dediniz. Kız sizin kursunuza gitti ve mülakata girdi. Aldığı 73 puanla atadınız onu. Siz atadınız. Bir evin, bir ablası. ( böyle sıfat takınıyor kendileri). Hani burada adalet? Bu nasıl adalet? Siz mi karar vereceksiniz bizim geleceğimiz hakkında.
Herkesin kendi işini yaptığı bir ülkede yaşamak istiyorum. Tuğrul Bey gibi siyasetçiler istiyorum. Din adamı olduğu iddia edilenlerin siyasete karışıp dini kirletmesini istemiyorum. Dergaha girdiğimde karşımda hakkında şaibelerin kol gezdiği kimseleri görmek istemiyorum. Yalnızca Allah için yaşamak istiyorum. Bşakaları için değil. Özgür olmak istiyorum. Sürüye dahil olmak değil. Sürü dedim aklıma geldi. Neydi ya o, 28 Şubat'a meydanlarda bağırırken birden söz kesmeniz ve Ecevit'le gazete manşetlerinden paslaşmalarınız? Mavi Marmara olayında İHH'yı tanımama laflarınız? Ahhh Ahh. Doğruyu istiyorum doğruyu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiket:
Google Words: GÜLEN GÜRÜLTÜSÜ Dosyası, GÜLEN GÜRÜLTÜSÜ Downloand ,
GÜLEN GÜRÜLTÜSÜ Resimleri, GÜLEN GÜRÜLTÜSÜ Hikayeleri , GÜLEN GÜRÜLTÜSÜ Haberleri , GÜLEN GÜRÜLTÜSÜ İndir , GÜLEN GÜRÜLTÜSÜ Yükle ,
GÜLEN GÜRÜLTÜSÜ Videosu , GÜLEN GÜRÜLTÜSÜ Arşivi , GÜLEN GÜRÜLTÜSÜ Şiiri , GÜLEN GÜRÜLTÜSÜ Sözleri , GÜLEN GÜRÜLTÜSÜ Nickleri , GÜLEN GÜRÜLTÜSÜ Yazıları ,
|
|
Dost Siteler -Link Değişimi |
| Yasal Uyarı |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
- Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
|
Yükleniyor...
| | | |