Ülkücü Tavir
23 Mayıs 2012, 05:44:41 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Fotoğraflar Üzerinde Oynama Yapmak İsteyelere
Cevap SayisiCevap Sayisi: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 1512 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Fotoğraflar Üzerinde Oynama Yapmak İsteyelere  (Okunma Sayısı 1512 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
23 Eylül 2009, 15:53:28
Cem

Süper Admin

*

Üye No : 1

Konu  : 10910

Teşekkür Sayısı: 626
YA DEVLET ÜLKÜCÜ OLACAK YA ÜLKÜCÜLER DEVLET OLACAK
reis@ulkucutavir.com cem@mhpkurtkoy.com Site E-Posta

Ulkucutavir

PhotoBuilder programı dijital fotoğraflar oluşturmanız ve fotoğrafların üzerinde
çeşitli görsel oynamalar yapabildiğiniz bir program.
Karışık resimleri bir resim üzerinde toplayarak yeni imaj dosyaları oluşturabiliyorsunuz.

Ayrıca program sayesinde evlilik albümü oluşturabilir
isterseniz de evlilik kartpostalı oluşturup bunları yazıcıdan çıkartabilirsiniz.
Program ile uğraştıkça yeni özelliklerini keşfedebilir
Ve çok güzel fantastik resimler elde edebilirsiniz

23 Eylül 2009, 23:18:09
AYŞE

Özel Üye

*

Üye No : 9

Konu  : 2097

Teşekkür Sayısı: 30
Site

İNDİRDİM AMA Bİ SORUN VAR BU PROGRAM REGİSTER İSTİYO VE BEN BULAMADIM.
PROGRAMI KULLANABİLİYORSUNUZ AMA İŞ RESMİ KAYIT ETMEYE GELİNCE O ZAMAN REGİSTER İSTİYO
BEN ARAŞTIRDIM AMA BULAMADIM ANNIYACAĞINIZ SONUÇ HÜSRAN Ağlayan
AYŞE'in Imzasi

Bizim Bir Adımız Var Ezanla Kondu Sela İle Bitecektir
24 Eylül 2009, 05:54:08
AYŞE

Özel Üye

*

Üye No : 9

Konu  : 2097

Teşekkür Sayısı: 30
Site

çözümü buldum

1) Resmimizi bitirdikten sonra hiçbir şey yapmadan direkt klavyemizdeki Print Screen tuşna basıyoruz

2) Paint programını açıyoruz...

3) Ctrl+v tuşu ile yapıştırıyoruz

4) Resmimizin oldugu kısmı soldaki menü içerisindeki Seç tuşu ile kare içine alıp resmi kesiyoruz.

5) Dosya menüsünden Yeni yi tıklıyoruz açılan değişiklikleri kaydetme penceresinde Hayır diyoruz ve kalbiniz kadar bembeyaz bir sayfa geliyor burada tekrar Ctrl+v tuşu ile yapıştırıyoruz.

6) Son olarak ise Dosya menüsünden Farklı Kaydet tuşuna basıp resmimize ad veriyoruz ve alt kısımda ise jpeg türünü seçiyoruz ve kaydedeceğimiz yeri seçip kaydet diyoruz hayırlı olsun resmimiz hazır
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2009, 10:33:22 Gönderen: AYŞE » Kayıtlı
AYŞE'in Imzasi

Bizim Bir Adımız Var Ezanla Kondu Sela İle Bitecektir
Etiket:

Google Words: Fotoğraflar Üzerinde Oynama Yapmak İsteyelere Dosyası, Fotoğraflar Üzerinde Oynama Yapmak İsteyelere Downloand , Fotoğraflar Üzerinde Oynama Yapmak İsteyelere Resimleri, Fotoğraflar Üzerinde Oynama Yapmak İsteyelere Hikayeleri , Fotoğraflar Üzerinde Oynama Yapmak İsteyelere Haberleri , Fotoğraflar Üzerinde Oynama Yapmak İsteyelere İndir , Fotoğraflar Üzerinde Oynama Yapmak İsteyelere Yükle , Fotoğraflar Üzerinde Oynama Yapmak İsteyelere Videosu , Fotoğraflar Üzerinde Oynama Yapmak İsteyelere Arşivi , Fotoğraflar Üzerinde Oynama Yapmak İsteyelere Şiiri , Fotoğraflar Üzerinde Oynama Yapmak İsteyelere Sözleri , Fotoğraflar Üzerinde Oynama Yapmak İsteyelere Nickleri , Fotoğraflar Üzerinde Oynama Yapmak İsteyelere Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.257 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu

Bugün 00:03:34