Ülkücü Tavir
23 Mayıs 2012, 05:05:39 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: ERDOĞAN'A İLÂHİ NATO TOKATI
Cevap SayisiCevap Sayisi: 3 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 797 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ERDOĞAN'A İLÂHİ NATO TOKATI  (Okunma Sayısı 797 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
28 Mart 2011, 01:36:09
CANÖTÜKEN

Özel Üye

*

Üye No : 1069

Konu  : 285

Teşekkür Sayısı: 15

Ulkucutavir

Tayyip Erdoğan’a ilahi adaletten NATO tokatı!......NATO’nun Libya’da ne işi var?
Bu soruyu 10 gün önce Tayyip Erdoğan sordu bugün de ben soruyorum!
Evet NATO’nun Libya’da ne işi var!
Sorumun muhatabını mı merak ettiniz!
Elbette ki Tayyip Erdoğan’dır!
Niçin mi o?
NATO’nun Libya’ya gidişine onay veren odur da ondan!
Yanlış okumuyorsunuz Erdoğan istemese NATO orada olamazdı!
Nasıl mı?
Türkiye’nin böyle bir kararı veto etme hakkı ya da imkanı var da ondan!
Evet böyle bir imkana rağmen Tayyip Erdoğan veto etmek yerine onay verdi ve NATO güçleri Libya’yı ablukaya aldı!
Tayyip Erdoğan’a ısrarla muhalefet etmemizin sebebi işte budur!
Erdoğan'ın derdi mazlum Libya halkı ya da petrolü değil sadece tribünlere selam vermek yani her şeyde olduğu gibi bu konuyu da istismara araç yapmasıdır.
Erdoğan başlangıçta BM’den müdahale gibi bir kararın çıkabileceğini ve sonrasında NATO’nun devreye girebileceğini kestiremedi ve seçim öncesinde iç kamuoyunda kullanmak için hemen ucuz kahramanlığa kalkıştı yani güya NATO’ya meydan okuyarak siyasi prim toplama yoluna gitti.
Ama kurban olduğum Allah ucuz hesabı bozdu ve Tayyip Erdoğan’ın gerçek yüzünü ortaya çıkardı.
İlahi adalet ve attığı tokatı görüyor musunuz?
İslami jargonla söyliyelim niyet hayır akıbet hayır.Niyet şer akıbet şer!
Sahi İsrail ile beraber sergilenen One Minute tiyatrosu sonrasında yollara doluşan mukaddesatçı (!) kardeşlerimiz bu ucuzluğa nasıl tepki verecek acaba?

28 Mart 2011, 19:09:14
Cem

Süper Admin

*

Üye No : 1

Konu  : 10910

Teşekkür Sayısı: 626
YA DEVLET ÜLKÜCÜ OLACAK YA ÜLKÜCÜLER DEVLET OLACAK
reis@ulkucutavir.com cem@mhpkurtkoy.com Site E-Posta

ABİ ONLARIN HABERİ YOK BU OLAYDAN  BİLMİYORLARDIR YOKSA BIRAKIRLAR HEMEN AKP Gülümseme
28 Mart 2011, 21:05:04
ATO

Admin

*

Üye No : 689

Konu  : 852

Teşekkür Sayısı: 168
a.erolyalcin@hotmail.com

Alaymı ediyorsun Gardaş abd ab ve haçlı ordusunun tamamı tayyip efendi ve avanesinin yatak odasını bile biliyorlar kaldı ki ulusal kanallar da söylediklerini bilmeyecekler Şaşırmış Şaşırmış Şaşırmış  doğrusu
mukaddesatçı (!) kardeşlerimize de gelin ce ben ce üç maymunu oynayacaklar Duymadım -Görmedim-bilmiyordum...

orhan Ağabeyimin eline ve yüreğine sağlık...

ALLAH a Emanet olun...

« Son Düzenleme: 28 Mart 2011, 21:09:31 Gönderen: ATO » Kayıtlı
ATO'in Imzasi

HER GECENİN BİR  SABAHI ...

HER ÜLKÜCÜNÜN SORACAK BİR HESABI VARDIR...
28 Mart 2011, 23:20:59
Cem

Süper Admin

*

Üye No : 1

Konu  : 10910

Teşekkür Sayısı: 626
YA DEVLET ÜLKÜCÜ OLACAK YA ÜLKÜCÜLER DEVLET OLACAK
reis@ulkucutavir.com cem@mhpkurtkoy.com Site E-Posta

hayır dalga geçmiyorum çok cidiyim  herkes uyuyor  yada haberi yok yoksa bunlar değil iktidar 1 oy alamazlar
Etiket:

Google Words: ERDOĞAN'A İLÂHİ NATO TOKATI Dosyası, ERDOĞAN'A İLÂHİ NATO TOKATI Downloand , ERDOĞAN'A İLÂHİ NATO TOKATI Resimleri, ERDOĞAN'A İLÂHİ NATO TOKATI Hikayeleri , ERDOĞAN'A İLÂHİ NATO TOKATI Haberleri , ERDOĞAN'A İLÂHİ NATO TOKATI İndir , ERDOĞAN'A İLÂHİ NATO TOKATI Yükle , ERDOĞAN'A İLÂHİ NATO TOKATI Videosu , ERDOĞAN'A İLÂHİ NATO TOKATI Arşivi , ERDOĞAN'A İLÂHİ NATO TOKATI Şiiri , ERDOĞAN'A İLÂHİ NATO TOKATI Sözleri , ERDOĞAN'A İLÂHİ NATO TOKATI Nickleri , ERDOĞAN'A İLÂHİ NATO TOKATI Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.181 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu

15 Mayıs 2012, 19:24:06