| 17 Mart 2009, 13:10:16 |
|
|
Gercekten anlıyan ıcın cok guzel bılgıler ,bende anlamaya calıstım ışte =) Bısıy sorucakdım ; googleden arama yapıyoruz ya, bu arama yapdıgımız yerlerı sılmessek pc ıcın tehlıke vs olusturabılıyrmus..bu sebeple bu aramaları gecmısı sılden sılebılıyrm...arama sayfasından sılemıyrm ,bakdıgım zaman gecmısı sılsem bıle arama yapmak ıcın yazdıgım yerdekı ler aynen duruyr =) ne yapmak lazım gelır ..? =)
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Mart 2009, 18:23:19 |
|
|
Ney goggle sayfasındaki cıkan yazıyı klavyedeki delete tuşuna basarak silebilirsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 17 Mart 2009, 23:48:11 |
|
|
Gercekten anlıyan ıcın cok guzel bılgıler ,bende anlamaya calıstım ışte =) Bısıy sorucakdım ; googleden arama yapıyoruz ya, bu arama yapdıgımız yerlerı sılmessek pc ıcın tehlıke vs olusturabılıyrmus..bu sebeple bu aramaları gecmısı sılden sılebılıyrm...arama sayfasından sılemıyrm ,bakdıgım zaman gecmısı sılsem bıle arama yapmak ıcın yazdıgım yerdekı ler aynen duruyr =) ne yapmak lazım gelır ..? =)
arama otorunda aranacak kelimeyi yazdığın yere mousenin sol tuşuyla bir kere bas ve silmek istediklerinin üzerine mouse ile git ve klavyeden delete tuşuna basarak adım adım silebilirsin
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Mart 2009, 02:33:24 |
|
|
Ya bısıy soylımmı ama aramızda kalsın ,ben delete denınce klavyedekı delete hıc aklıma gelmıyrdu nerden yerlesdı bılmıyrm ama delete denınce sag tıklayıp sıl e basmak gelıyrdu  denedım durdum yokk sılınmıyr ...demekkı deleteye basmak gerekıyrms...sagolun ya hakket teknolojı ozurlumuyum neym
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Mart 2009, 03:13:24 Gönderen: BOZO »
|
|
|
|
| 18 Mart 2009, 07:35:13 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Mart 2009, 03:14:01 |
|
|
Ya bısıy soylımmı ama aramızda kalsın ,ben delete denınce klavyedekı delete hıc aklıma gelmıyrdu nerden yerlesdı bılmıyrm ama delete denınce sag tıklayıp sıl e basmak gelıyrdu  denedım durdum yokk sılınmıyr ...demekkı deleteye basmak gerekıyrms...sagolun ya hakket teknolojı ozurlumuyum neym ŞEYTAN İCADI, GAVURUN TASARIMI...... FAZLA ÜZERİNDE DURMA BOŞVER 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Mart 2009, 14:23:37 |
|
|
Olurmu yahu ,ınsanlıga faydası olan her sey gereklıdır ve guzeldır..seytan ıcadı gavur tasarımı olurmu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiket:
Google Words: Ynt: Google Gizli Terimler Dosyası, Ynt: Google Gizli Terimler Downloand ,
Ynt: Google Gizli Terimler Resimleri, Ynt: Google Gizli Terimler Hikayeleri , Ynt: Google Gizli Terimler Haberleri , Ynt: Google Gizli Terimler İndir , Ynt: Google Gizli Terimler Yükle ,
Ynt: Google Gizli Terimler Videosu , Ynt: Google Gizli Terimler Arşivi , Ynt: Google Gizli Terimler Şiiri , Ynt: Google Gizli Terimler Sözleri , Ynt: Google Gizli Terimler Nickleri , Ynt: Google Gizli Terimler Yazıları ,
|
|
Dost Siteler -Link Değişimi |
| Yasal Uyarı |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
- Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | |