Ülkücü Tavir
05 Şubat 2012, 01:03:53 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Ynt: Google Gizli Terimler
Cevap SayisiCevap Sayisi: 7 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 2013 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ynt: Google Gizli Terimler  (Okunma Sayısı 2013 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
17 Mart 2009, 13:10:16
NEY

*

Üye No : 21

Konu  : 118

Teşekkür Sayısı: 17
E-Posta

Gercekten anlıyan ıcın cok guzel bılgıler ,bende anlamaya calıstım ışte =)   Bısıy sorucakdım ; googleden arama yapıyoruz ya, bu arama yapdıgımız yerlerı sılmessek pc ıcın tehlıke vs olusturabılıyrmus..bu sebeple bu aramaları gecmısı sılden sılebılıyrm...arama sayfasından sılemıyrm ,bakdıgım zaman gecmısı sılsem bıle arama yapmak ıcın yazdıgım yerdekı ler aynen duruyr =)   ne yapmak lazım gelır ..?   =)
NEY'in Imzasi

İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez......
17 Mart 2009, 18:23:19
SeRKaN

Güvenlik

*

Üye No : 328

Konu  : 49

Teşekkür Sayısı: 9
....herşeye inat gülümse.....

Ney  goggle sayfasındaki cıkan yazıyı klavyedeki delete tuşuna basarak silebilirsin Gülümseme
SeRKaN'in Imzasi

İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN
17 Mart 2009, 20:57:39
Başcan

*

Üye No : 161

Konu  : 238

Teşekkür Sayısı: 20
"Her an Herşey OlabiLir.."
Bodyguard134@hotmail.com E-Posta

Evet Google'da Arama Yaptığın Kutuda Silmek İstediğin Aramayı Yön Tuşlarıyla Tayin Ederek "Del" Tuşuna Bastığında Yapmak İstediğin İşlem Tamamlanmış Olacak NEY..
Başcan'in Imzasi

Cümleler Doğrudur Sen Doğru isen ,Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri isen!!!

17 Mart 2009, 23:48:11
BOZO

Özel Üye

*

Üye No : 91

Konu  : 398

ÇAM DA BİZİM KOZALAK TA...
Site E-Posta

Gercekten anlıyan ıcın cok guzel bılgıler ,bende anlamaya calıstım ışte =)   Bısıy sorucakdım ; googleden arama yapıyoruz ya, bu arama yapdıgımız yerlerı sılmessek pc ıcın tehlıke vs olusturabılıyrmus..bu sebeple bu aramaları gecmısı sılden sılebılıyrm...arama sayfasından sılemıyrm ,bakdıgım zaman gecmısı sılsem bıle arama yapmak ıcın yazdıgım yerdekı ler aynen duruyr =)   ne yapmak lazım gelır ..?   =)

arama otorunda aranacak kelimeyi yazdığın yere mousenin sol tuşuyla bir kere bas ve silmek istediklerinin üzerine mouse ile git ve klavyeden delete tuşuna basarak adım adım silebilirsin
BOZO'in Imzasi

BAĞIRSAM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL...
18 Mart 2009, 02:33:24
NEY

*

E-Posta

Ya bısıy soylımmı  ama aramızda kalsın ,ben delete denınce klavyedekı delete hıc aklıma gelmıyrdu nerden yerlesdı bılmıyrm ama delete denınce sag tıklayıp sıl e basmak gelıyrdu  Sırıtan  denedım durdum yokk sılınmıyr ...demekkı deleteye basmak gerekıyrms...sagolun ya hakket teknolojı ozurlumuyum neym   Karizmatik

« Son Düzenleme: 21 Mart 2009, 03:13:24 Gönderen: BOZO » Kayıtlı
NEY'in Imzasi

İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez......
18 Mart 2009, 07:35:13
SeRKaN

Güvenlik

*

Üye No : 328

Konu  : 49

Teşekkür Sayısı: 9
....herşeye inat gülümse.....

Kahkaha  Kahkaha   Kahkaha  Dil çıkaran
SeRKaN'in Imzasi

İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN
21 Mart 2009, 03:14:01
BOZO

Özel Üye

*

Üye No : 91

Konu  : 398

ÇAM DA BİZİM KOZALAK TA...
Site E-Posta

Ya bısıy soylımmı  ama aramızda kalsın ,ben delete denınce klavyedekı delete hıc aklıma gelmıyrdu nerden yerlesdı bılmıyrm ama delete denınce sag tıklayıp sıl e basmak gelıyrdu  Sırıtan  denedım durdum yokk sılınmıyr ...demekkı deleteye basmak gerekıyrms...sagolun ya hakket teknolojı ozurlumuyum neym   Karizmatik

ŞEYTAN İCADI, GAVURUN TASARIMI...... FAZLA ÜZERİNDE DURMA BOŞVER Gülümseme
BOZO'in Imzasi

BAĞIRSAM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL...
21 Mart 2009, 14:23:37
NEY

*

E-Posta

Olurmu yahu ,ınsanlıga faydası olan her sey  gereklıdır ve guzeldır..seytan ıcadı gavur tasarımı olurmu    Göz kırpan 
NEY'in Imzasi

Etiket:

Google Words: Ynt: Google Gizli Terimler Dosyası, Ynt: Google Gizli Terimler Downloand , Ynt: Google Gizli Terimler Resimleri, Ynt: Google Gizli Terimler Hikayeleri , Ynt: Google Gizli Terimler Haberleri , Ynt: Google Gizli Terimler İndir , Ynt: Google Gizli Terimler Yükle , Ynt: Google Gizli Terimler Videosu , Ynt: Google Gizli Terimler Arşivi , Ynt: Google Gizli Terimler Şiiri , Ynt: Google Gizli Terimler Sözleri , Ynt: Google Gizli Terimler Nickleri , Ynt: Google Gizli Terimler Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.537 Saniyede 32 Sorgu ile Oluşturuldu

03 Şubat 2012, 04:41:29