Ülkücü Tavir
22 Mayıs 2012, 04:38:48 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: ÇOCUK VE GENÇLERE ÖRNEK OLMA
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 694 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÇOCUK VE GENÇLERE ÖRNEK OLMA  (Okunma Sayısı 694 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
05 Şubat 2010, 15:45:23
byreis38

*

Üye No : 42

Konu  : 23

Teşekkür Sayısı: 1
ALPARSLAN TÜRKEŞ'in ASKERLERİYİZ....!
Site E-Posta

Ulkucutavir

ÇOCUK VE GENÇLERE ÖRNEK OLMA

Çocukların her gün karşı karşıya kaldıkları anne baba tutum, davranış ve ilişki biçimlerinin; onların eğitiminde çok önemli bir rol oynadığı bilinmektedir. Aile ilişkileri, çocuklar için, davranış biçimleri ve insan ilişkilerinin öğrenildiği bir sahne oluşturmaktadır. Madde kullanım konusunda da, benzer mekanizma işlenmekte olup; çocuklar, anne babanın maddeler konusundaki tutum ve davranışlarını gözlemlemekte ve benzer şeyleri uygulamaktadır.

Toplumda, anne baba başta olmak üzere, öğretmenler ve diğer etkili yetişkinlerin madde kullanımı konusundaki tutum ve davranışları; çocuk ve gençler için çoğu kez kavram karmaşası yaratmaktadır. Çocuk ve gençler, zararlı etkisi kesin olarak kanıtlanmış olan sigara ve alkol gibi maddelerin, neden erişkinler tarafından kullanıldıklarını tam olarak kavrayamamakta; kendilerinin de bu ve buna benzer maddeleri kullanabileceği düşüncesi oluşmaktadır. Anne babalar, her ne kadar, çocuk ve gençleri bağımlılık yapan maddeler konusunda uyarsa da; kendi sergiledikleri davranış modelleri, mantıklı uyarılarından çok daha etkin olmaktadır.

Bu nedenle, anne babaların, kendilerinin kullanımı konusundaki tutum ve davranışlarının nasıl olduğunu irdelemeleri gerekir. Örneğin alkol, sigara, ilaç kullanımı konularında bu maddeleri kullanma nedenleri, sıklıkları, bu maddelere gereksinimleri, kullanıp-bırakma , bu alandaki güçlülük ve zayıflıkları gibi özelliklerin hepsi önem taşımaktadır.

Çocuklar, anne babanın davranışlarını görerek öğrenir, anne-babanın birbirlerine olan tutum ve davranışlarını da kendilerine örnek alır, sorunların çözümünde anne babanın davranışlarını kopya ederler.

byreis38'in Imzasi

ÜLKÜCÜ TAVIR VİDEO ;  http://www.video.ulkucutavir.com/

ÜLKÜCÜ TAVIR FORUM ; http://www.ulkucutavir.com/
Etiket:

Google Words: ÇOCUK VE GENÇLERE ÖRNEK OLMA Dosyası, ÇOCUK VE GENÇLERE ÖRNEK OLMA Downloand , ÇOCUK VE GENÇLERE ÖRNEK OLMA Resimleri, ÇOCUK VE GENÇLERE ÖRNEK OLMA Hikayeleri , ÇOCUK VE GENÇLERE ÖRNEK OLMA Haberleri , ÇOCUK VE GENÇLERE ÖRNEK OLMA İndir , ÇOCUK VE GENÇLERE ÖRNEK OLMA Yükle , ÇOCUK VE GENÇLERE ÖRNEK OLMA Videosu , ÇOCUK VE GENÇLERE ÖRNEK OLMA Arşivi , ÇOCUK VE GENÇLERE ÖRNEK OLMA Şiiri , ÇOCUK VE GENÇLERE ÖRNEK OLMA Sözleri , ÇOCUK VE GENÇLERE ÖRNEK OLMA Nickleri , ÇOCUK VE GENÇLERE ÖRNEK OLMA Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.216 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu

Dün 21:03:42