| 30 Mayıs 2009, 02:02:22 |
|
|
Camfrog ve Youtube Yasaklandı. Camforga giremiyorum veya Youtubea giremiyorum yok . Buralara girmek için yapmanız gereken şu:
Resim 1 de gördüğünüz gibi Ağ Bağlantılarını Sağ tıklayıp Özellikleri seçiyorsunuz.
Resim 2 de görüldüğü gibi TCP/IP seçili iken Özellikleri Tıklıyorsunuz.
Resim 3 de görüldüğü gibi DNS Ayarlarını giriyorsunuz. Resimdeki gibi IP ayarlarını değiştirmenize gerek yok.
Budur.
Kolay Gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiket:
Google Words: Camfrog ve Youtube a girme Dosyası, Camfrog ve Youtube a girme Downloand ,
Camfrog ve Youtube a girme Resimleri, Camfrog ve Youtube a girme Hikayeleri , Camfrog ve Youtube a girme Haberleri , Camfrog ve Youtube a girme İndir , Camfrog ve Youtube a girme Yükle ,
Camfrog ve Youtube a girme Videosu , Camfrog ve Youtube a girme Arşivi , Camfrog ve Youtube a girme Şiiri , Camfrog ve Youtube a girme Sözleri , Camfrog ve Youtube a girme Nickleri , Camfrog ve Youtube a girme Yazıları ,
|
|
Dost Siteler -Link Değişimi |
| Yasal Uyarı |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
- Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
|
Yükleniyor...
| | | |