| 21 Aralık 2009, 12:31:15 |
|
|
  BUNLARDA MİLLİYETÇİ GEÇİNENLER ... NE YAPMAK İSTİYORSUNUZZZZZZZZZZZZZZ...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2009, 12:36:13 Gönderen: ATO »
|
|
|
|
| 21 Aralık 2009, 18:38:56 |
|
|
nedemek istediğini anlamdık ülküdaşım
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Aralık 2009, 17:09:09 |
|
|
selamünAleyküm: sizinle ilğili değilki yazdıklarım CEM gardaşım...
kendini ÜLKÜCÜ ve milliyetçi gösteriyorda onun için birinci sayfasındaki ilanını herkes görsün diye,
tavrımı açıklama niyetiyle sayfaya taşıdım. bence rahmetle andığim ZEKİ abinin zamanındaydı,
O. ÜLKÜ KALESİ köprünün altından çok sular geçti derlerya bahsettiğim gazetede
öyle kime ve neye hizmet ettiğini açıklasında bizde bilelim...
sayğılarımla
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Aralık 2009, 17:21:33 Gönderen: ATO »
|
|
|
|
| 22 Aralık 2009, 17:31:29 |
|
|
anladım ama ülküdaşım sen bldiklerini rahatsız olduğun konuları bizlerle peylaşırsan burda hepberaber tartışır konuşuruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiket:
Google Words: bunlarda milliyetçi ... Dosyası, bunlarda milliyetçi ... Downloand ,
bunlarda milliyetçi ... Resimleri, bunlarda milliyetçi ... Hikayeleri , bunlarda milliyetçi ... Haberleri , bunlarda milliyetçi ... İndir , bunlarda milliyetçi ... Yükle ,
bunlarda milliyetçi ... Videosu , bunlarda milliyetçi ... Arşivi , bunlarda milliyetçi ... Şiiri , bunlarda milliyetçi ... Sözleri , bunlarda milliyetçi ... Nickleri , bunlarda milliyetçi ... Yazıları ,
|
|
Dost Siteler -Link Değişimi |
| Yasal Uyarı |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
- Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
|
Yükleniyor...
| | | | | | |