Ülkücü Tavir
22 Mayıs 2012, 03:54:20 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Bülent Arınç:10 Kasım matem günü değildir
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 458 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bülent Arınç:10 Kasım matem günü değildir  (Okunma Sayısı 458 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
08 Kasım 2009, 23:29:57
BOZO

Genel Sorumlu

*

Üye No : 91

Konu  : 398

Teşekkür Sayısı: 20
ÇAM DA BİZİM KOZALAK TA...
Site E-Posta

Ulkucutavir

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Meclis’te milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Arınç açılım süreciyle ilgili, “Siyaset risk almaktır. Sonunda ne olursa olsun insan, toplumun sorunlarını çözmek için siyaset yapıyorsa, bunun sonuçlarına katlanacaktır” dedi. MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı’nın demokratik açılımı “PKK açılımı” olarak nitelemesine karşı çıkan Arınç, “Biz, açılım veya milli birlik bütünlük projesi veya bir başka şey diyoruz. eleştirilerinde haklı da olabilir, ben söylediklerine saygı da duyuyorum. Ama açılımla ilgili söylediklerine, Sayın Başbakan’ın söylediklerine, Bahçeli’nin ağzından cevap vermektir. Bu konuya gerek görmüyorum ve eleştirilerine saygı duyuyorum” diye konuştu. Açılım konusunun Meclis gündemine geldiğine işaret eden Açılım konusundaki eleştirilerden yararlanmaya çalışacaklarını belirten Arınç; 10 Kasım ile ilgili eleştirileri yadırgadığını  belirterek; “10 Kasım, günlerden birisidir ve tatil günü değildir. 10 Kasım, bir matem günü de değildir. Eskiden 10 Kasım’da içkili yerler kapatılırdı. Şarkı türkü çalınmazdı. Sonradan ‘Atatürk de buna rıza göstermezdi. Üzülerek, ağlayarak, sızlayarak, orayı, burayı kapatarak böyle bir gün hatırlanmaz. Biz onu en güzel şekilde analım’ denildi. Bugüne kadar böyle gelindi” dedi.
BOZO'in Imzasi

BAĞIRSAM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL...
Etiket: Kasım 10Kasım matem 

Google Words: Bülent Arınç:10 Kasım matem günü değildir Dosyası, Bülent Arınç:10 Kasım matem günü değildir Downloand , Bülent Arınç:10 Kasım matem günü değildir Resimleri, Bülent Arınç:10 Kasım matem günü değildir Hikayeleri , Bülent Arınç:10 Kasım matem günü değildir Haberleri , Bülent Arınç:10 Kasım matem günü değildir İndir , Bülent Arınç:10 Kasım matem günü değildir Yükle , Bülent Arınç:10 Kasım matem günü değildir Videosu , Bülent Arınç:10 Kasım matem günü değildir Arşivi , Bülent Arınç:10 Kasım matem günü değildir Şiiri , Bülent Arınç:10 Kasım matem günü değildir Sözleri , Bülent Arınç:10 Kasım matem günü değildir Nickleri , Bülent Arınç:10 Kasım matem günü değildir Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  
GoogleTagged: yazisi

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.2 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu

20 Mayıs 2012, 07:19:55