Ülkücü Tavir
22 Mayıs 2012, 03:49:03 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Bu Kız Beni Aşar | 2010 | BRRip | TRDublaj
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 48 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bu Kız Beni Aşar | 2010 | BRRip | TRDublaj  (Okunma Sayısı 48 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
04 Şubat 2012, 02:11:12
sinanalemi

*

Üye No : 1561

Konu  : 2744

Teşekkür Sayısı: 1
E-Posta

Ulkucutavir

...:::FİLM BİLGİSİ:::...

Siradan bir genç olan Joe hayallerindeki kadinla tanisir, mükemmel Molly ile... Joe ilk andan itibaren onun kendisi için fazla oldugunu düsünmüstür. Oysa sans bu sefer onun tarafindadir, eglenceli, akilli ve canayakin ve çok güzel bir kiz olan Molly kendisini istemektedir.Özgüven problemleri bir anda patlayan Joeya ne arkadaslari ne de ailesi yardimci olabilir. Bu iliskinin nasil yüreyecegini kendisi bulmak zorundadir.

2010 - ABD
Tür : Komedi, Romantik, Gençlik,
Süre:104 dakika
Yönetmen: Jim Field Smith,
Oyuncular:Mike Vogel, Jay Baruchel, Alice Eve, Krysten Ritter, Lindsay Sloane, Jasika Nicole, Kim Shaw, Debra Jo Rupp, Jeffrey Jones, Hayes MacArthur, Kyle Bornheimer, Adam Lefevre, T.J. Miller, Jessica St. Clair, Patrick Jordan, Geoff Stults, Nicole Leigh Belle, Robin Shorr, Evan Alex Cole, Aaron Bernard, Krista Schwandt, Alex Cole, Nate Torrence, Sharon Maughan, Andrew Daly, Joe Forgione, Adam Tomei, Brandi Engel, Trevor Eve,
Senaryo: John Morris, Sean Anders, -
Yapimci: Eric L. Gold, George Gatins, David B. Householter, Jimmy Miller,

...:::CAPS:::...

...:::TURBOBİT:::...
http://turbobit.net/fa2m0gee435n.html

...:::UNEXTFİLES:::...
http://unextfiles.com/fa2m0gee435n.html

Tek Linktir iyi seyirler.
Etiket:

Google Words: Bu Kız Beni Aşar | 2010 | BRRip | TRDublaj Dosyası, Bu Kız Beni Aşar | 2010 | BRRip | TRDublaj Downloand , Bu Kız Beni Aşar | 2010 | BRRip | TRDublaj Resimleri, Bu Kız Beni Aşar | 2010 | BRRip | TRDublaj Hikayeleri , Bu Kız Beni Aşar | 2010 | BRRip | TRDublaj Haberleri , Bu Kız Beni Aşar | 2010 | BRRip | TRDublaj İndir , Bu Kız Beni Aşar | 2010 | BRRip | TRDublaj Yükle , Bu Kız Beni Aşar | 2010 | BRRip | TRDublaj Videosu , Bu Kız Beni Aşar | 2010 | BRRip | TRDublaj Arşivi , Bu Kız Beni Aşar | 2010 | BRRip | TRDublaj Şiiri , Bu Kız Beni Aşar | 2010 | BRRip | TRDublaj Sözleri , Bu Kız Beni Aşar | 2010 | BRRip | TRDublaj Nickleri , Bu Kız Beni Aşar | 2010 | BRRip | TRDublaj Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.172 Saniyede 25 Sorgu ile Oluşturuldu

20 Mayıs 2012, 16:29:20