Ülkücü Tavir
22 Mayıs 2012, 03:13:21 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: BDP NE ZAMAN KAPATILACAK? merakla,sevkle ve şevkle bekliyorum
Cevap SayisiCevap Sayisi: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 291 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: BDP NE ZAMAN KAPATILACAK? merakla,sevkle ve şevkle bekliyorum  (Okunma Sayısı 291 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
25 Aralık 2009, 18:46:34
günsel

*

Üye No : 777

Konu  : 322

Teşekkür Sayısı: 10
istanbul bana dar
E-Posta

Ulkucutavir

İmralı'daki alçağın talimatı ile kurulan DTP, bölücü terörün odağı haline geldiği için Anayasa Mahkemesi tarafından kapatıldı. Şimdi ise yine aynı alçağın talimatı ile kurulan BDP isimli parti siyaset sahnesinde yerini aldı. PKK adına siyaset yapmaya başlayan BDP'nin isminin açılımına bakar mısınız?

Barış ve Demokrasi Partisi…

Masum ve mazlum 40 bin kişinin katili olan, insan katliamı yapmayı bir zevk haline getirmiş PKK adına siyaset yapanların partisinin ismi bu olunca yüzsüzlüğün boyutunu ölçmek bile imkânsız oluyor.

İnsanlıktan nasibini almamışların 'insan haklarını',kanlı eylemlerle huzuru bozanların 'barışı' ve toplumun can güvenliğini tehdit edenlerin 'demokrasi ve özgürlük' kavramlarını istismar etmesi en çokta bölücü çevrelerde görülmektedir. PKK gibi kanlı terör örgütünün bu kavramları kullanması toplum yararına olan kavramlara yönelik kalleşliğin başka bir boyutudur.

Barış ve Demokrasi Partisi adı altında PKK'ya hizmet için yola çıkanlarda bu kavramlara ihanet etmek için her şeyi yapmaya devam ediyorlar.

İmralı'daki ruh hastası tarafından kurulan ve yönlendirilen bir partinin zaten bu kavramların yaşatılması gibi düşüncesi olmaz. Bu, aynı kavramlar üzerinden terörü meşru kılma çabasından başka bir şey değildir…

Kapatılan DTP'nin milletvekilleri sine-i millete döneceklerine dair açıklamalarda bulundular ama katilden öte siyasette belirleyici unsur haline gelen (AB)(D)ullah Öcalan'ın talimatı ile anında çark ederek, TBMM'nde tekrar grup kurma ve PKK'ya hizmet kararı aldılar. Kapatılan DTP'nin Eşbaşkanı olan Ahmet Türk zaten bu durumu "Sayın Öcalan da parlamento zemininin terk edilmesinin doğru olmadığını paylaştı" şeklinde kamuoyuna duyurmuştur.

BDP=PKK denklemi daha ilk gün kendisini hissettirmiş ve BDP'nin il ve ilçe binalarının açılışını Kandil'den gelen PKK'lıların yapması ile aynı bölücü zihniyetin sadece tabela değiştirip yoluna devam edeceğini göstermiştir.

Beka Vadisi'nde bu kadar rahat olmayan (AB)(D)ullah Öcalan'ın İmralı'da Türk siyasetindeki dengelerde belirleyici bir hale gelmesi ve PKK terör örgütünü en rahat şartlarda yönetmeye devam etmesi AKP iktidarının PKK'ya verdiği değeri göstermektedir(!)

PKK kendisine verilen bu değeri gördükçe her türlü pervasızlığa devam etmektedir. DTP kapatıldı, adı BDP oldu ne değişti? Değişen hiçbir şey yok…

Bundan önce PKK adına siyaset yaptığı için kapatılan birçok partiyi (AB)(D)ullah Öcalan'ın yönettiği gibi DTP'yi de o kurdurdu, o yönetti ve kapatıldı. Şimdi ise BDP'yi yönetiyor.

BDP'de daha tabelasını astığı gün kapatılma gerekçelerini oluşturmuştur. BDP'nin attığı her adım, yaptığı her faaliyet PKK çizgisinde gerçekleşmektedir.

PKK'yı durdurmak için partilerini kapatmak köklü çözüm olmamaktadır. DTP'nin baştan sonra tüm milletvekilleri PKK'nın gönüllü militanı olduğu halde, DTP'nin sadece 2 milletvekiline siyasi yasak getirip, kalan kişilere grup kurma şansı bırakınca, bu bir cezalandırma değil, ödüllendirme olmaktadır. PKK'nın büyük savunucularından Ufuk Uras da BDP' ye katılınca TBMM'nde gruplarını kuruyorlar, hani nerede caydırıcılık, hani nerede terör destekçilerini durdurma?

AKP iktidarı zamanında PKK'nın yönettiği ve yönlendirdiği partileri istediğiniz kadar kapatın, AKP'nin teslimiyetçi ve sonuna kadar taviz vermeye dayalı politikaları yüzünden PKK en rahat ve geniş alan bulduğu dönemlerini yaşamaktadır.

DTP'nin kirli ve bölücü zihniyeti yaşatıldıktan sonra kapatsanız ne olur, kapatmazsanız ne olur?

Önemli olan o zihniyetin kökünü kurutmak, PKK mikrobunu tüm ülkeden temizlemektedir. AKP iktidarı, mikrobu kurutmak yerine, mikrobu çoğaltmaktadır.

AKP keşke, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin dediği gibi kapatılan DTP'nin milletvekillerini bünyesine alsaydı ve beraber yürüselerdi, hiç değilse endamlarını tek pencereden görürdük!

--

« Son Düzenleme: 25 Aralık 2009, 18:52:37 Gönderen: günsel » Kayıtlı
günsel'in Imzasi

PAYLAŞIMLARIMIN TÜMÜ YA ALINTIDIR YA ÇALINTI, ÇALARIM ARKADAŞ..
25 Aralık 2009, 23:18:39
BOZO

Genel Sorumlu

*

Üye No : 91

Konu  : 398

Teşekkür Sayısı: 20
ÇAM DA BİZİM KOZALAK TA...
Site E-Posta

bunları yasaklıyken meclise kadar getirener gitmeden hergün biri açılıp biri kapanır. adı da açılım olur Ney
BOZO'in Imzasi

BAĞIRSAM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL...
26 Aralık 2009, 01:03:18
şehr_i

Yetkili

*

Üye No : 640

Konu  : 145

Teşekkür Sayısı: 8
E-Posta

biri kapanıyor biri açılıyo ben böyle demokrasinin..
şehr_i'in Imzasi

Etiket: sevkle ve çevkle bekliyorum 

Google Words: BDP NE ZAMAN KAPATILACAK? merakla,sevkle ve şevkle bekliyorum Dosyası, BDP NE ZAMAN KAPATILACAK? merakla,sevkle ve şevkle bekliyorum Downloand , BDP NE ZAMAN KAPATILACAK? merakla,sevkle ve şevkle bekliyorum Resimleri, BDP NE ZAMAN KAPATILACAK? merakla,sevkle ve şevkle bekliyorum Hikayeleri , BDP NE ZAMAN KAPATILACAK? merakla,sevkle ve şevkle bekliyorum Haberleri , BDP NE ZAMAN KAPATILACAK? merakla,sevkle ve şevkle bekliyorum İndir , BDP NE ZAMAN KAPATILACAK? merakla,sevkle ve şevkle bekliyorum Yükle , BDP NE ZAMAN KAPATILACAK? merakla,sevkle ve şevkle bekliyorum Videosu , BDP NE ZAMAN KAPATILACAK? merakla,sevkle ve şevkle bekliyorum Arşivi , BDP NE ZAMAN KAPATILACAK? merakla,sevkle ve şevkle bekliyorum Şiiri , BDP NE ZAMAN KAPATILACAK? merakla,sevkle ve şevkle bekliyorum Sözleri , BDP NE ZAMAN KAPATILACAK? merakla,sevkle ve şevkle bekliyorum Nickleri , BDP NE ZAMAN KAPATILACAK? merakla,sevkle ve şevkle bekliyorum Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.176 Saniyede 28 Sorgu ile Oluşturuldu

04 Mayıs 2012, 14:19:52