Ülkücü Tavir
22 Mayıs 2012, 02:40:57 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e hakaretler ettiler.
Cevap SayisiCevap Sayisi: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 330 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e hakaretler ettiler.  (Okunma Sayısı 330 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
08 Haziran 2010, 08:57:06
şevketcanözbay

*

Üye No : 841

Konu  : 13

Teşekkür Sayısı: 2

Ulkucutavir

Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e dolaylı ve direk hakaretler ettiler...

Yazıma bir fıkra ile başlıyorum.

Köyündeki mağara evinden çıkıp, İstanbul ‘ a gelerek her tür gayri meşru yoldan parayı bulan ve servet sahibi olan Cabbar bir gün hava atmak için lüks mercedesine atlayıp köyüne gider. Köyde boylu poslu, kaşlı gözlü, latif saçlı, ceylan bakışlı, keklik sekişli, karınca belli ve tatlı dilli dünyalar güzeli Gülizar’ ı görür ve görür görmez zıpkın yemiş orkinos gibi şöyle bir sarsılıp Gülizar’ a abayı yakar. Gülizar ‘ ın babasına bir çuval başlık parası verir ve birlikte İstanbul ‘ a Boğazdaki yüzme havuzlu, saunalı ve jakuzili villalarına yerleşirler. Tencere tava gibi tam bir uyum sağlarlar Gülizar kısa sürede sosyeteye intibak eder, her gün manikür, pedikür, saç ve cilt bakımı, masaj vs. derken sevgili kocası Cabbar’ a yemek bile hazırlayamaz ve akşamları özel şoförünü özel otosu ile McDonolds , KFC, Burger King, gibi fast food’ culara gönderip, Cabbar’ a değişik damak tatları tattırır . Gülizar İstanbul sosyetesine girer de hiç sosyetik köpeği olmaz mı? Gülizar’ ın isteği üzerine Cabbar Pet shoop ‘ dan en pahalısından beyaz tüylü, şirin yüzlü, koca kulaklı, yaramaz ve afacan bir köpeği getirip Gülizarl’ ın kucağına bırakır. Adını Gül yapan sosyetik Gülizar, yanından hiç ayırmadığı bu şirin köpeğin adına sosyetik olsun diye değişik bir isim düşünür ve köpeğe Böylesi adını verir. Varsa da Böylesi yoksa da Böylesi, Böylesi aşağı Böylesi yukarı, Böylesi en pahalı şampuanlarla her gün annesi sosyetik Gül ile birlikte banyo yapar, kurulanır, durulanır, giyinir, kuşanır ve annesinin kucağına kırıtıp kuyruğunu sallamaya başlar. Bir gün jakuzili küvette birlikte banyo yaparlarken, Böylesi’ nin kulağına su kaçar ve Böylesi kocaman kulaklarını silkeliye silkeliye dışarıya fırlar. Böylesi kaçarda annesi durur mu? Sanki canı gitmişçesine Böylesinin arkasından sosyetik Gülizar’ da fırlar, telaş ve heyecandan üzerine bir havlu bile alamamıştır ve villanın kapısından bahçıvanlarına Murtaza Efendiii Murtaza Efendiii diye olanca gücü ile bas bas bağırır. Murtaza Efendi telaşla gelir ve sosyetik Gülizar heyecan ve telaş içinde “ Murtaza Efendi Böylesini gördünmü?” diye sorar. Murtaza Efendi pala bıyıklarını sıvazlayarak şöyle bir aşağıdan yukarıya bakar. Sosyetik Gülizar anadan üryandır ve vücudundan banyo köpükleri dökülmektedir. Murtaza bir kere daha bakar ve “ çok gördüm ama Böylesini hiç görmedim hanım efendi” cevabını verir…

Bende çok anma töreni gördüm ama böylesini hiç görmemiştim.

25.05.2010 akşamı saat: 19.00 ‘da düzenlenen Necip FAZIL’ ı anma toplantısına arkadaşlarımla birlikte katıldık.

Rahmetliler Necip Fazıl KISAKÜREK, Osman Yüksel SERDENGEÇTİ ve Arif Nihat ASYA gibi vatansever büyüklerimizle oturmuş kalkmış, bire bir sohbetler etmiş biri olarak, Necip Fazıl gibi bir dâhiyi nasıl anacaklarını, neler diyeceklerini merakla beklemeye başladık. badem bıyıklı yönetici sözlerine birkaç gün önce başka bir Necip Fazıl’ı anma töreninde bulunduğunu, daha doğrusu anma töreni adı altındaki işkenceye katlanma zorunda kaldığını söyleyerek, konuşmasına başladı. Kendisine işkence gibi gelen 3 konuşmacıdan ikisinin ismini açıkladı. 3. sü de Erzurum Üniversitesinde Profesörmüş(ÜLKÜCÜ) dedi ve kendilerinden önce Necip Fazıl’ ı ananlara verdi veriştirdi. Böylece anma toplantısı badem bıyıklı bu yöneticinin dedikodusu ile başladı. Daha sonra Büyük Doğuda Necip Fazıl ile 5 yıl birlikte çalışmış yaşlı bir konuşmacı, önceden yazdığı metni, kem küm, çat pat sıkıcı bir şekilde okudu. 3. olarak türbanlı bir genç hanım yine renksiz, kokusuz, heyecansız birkaç cümle ile Necip Fazıl hakkında konuştu ve uzun bir slâyt gösterisi ile bu anma toplantısı son buldu.

Söz isteyen birkaç kişi birkaç cümle ile anılarını dile getirdi.

Ben de en arka sıradan el kaldırıp söz istedim. Sözlerime büyük Necip Fazıl’ ı anma toplantısına ülkücü bir bozkurt olarak katıldığımı, Necip Fazıl’ ın tabiri ile imansız Bozkurt’ un içine saman doldurulmuş köpek leşimden farkının olmadığını, Necip Fazıl’ ın da Allah’ ın sevgili kavmi Büyük Türk Milletinin imanlı bozkurtlarla kurtuluşu bulacağına inandığını ve bu inancını Sakarya şiiri ile dile getirdiğini, eşiğinden geçtiğim, mübarek ellerini öptüğüm, hayır dualarını aldığım insanı kâmillerin de bana hep İslam’ ın ve insanlığın tek kurtuluş yolunun imanlı bozkurtların öncülüğünde Allah’ ın sevgili kavmi Büyük Türk Milleti ile bulunacağını anlattıklarını ancak, toplantının başından sonuna kadar Türk kelimesinin bir kere dahi geçmediğini söyledim.

Türk kelimesi duyulur duyulmaz arkadaşlarım dışındaki tüm katılanlarda büyük bir rahatsızlık gözlemledim. Necip Fazıl ile Büyük Doğuda çalışmış olan yaşlı ve ikinci konuşmacı olan şahıs telaş telaşa kürsüye koştu. Necip Fazıl’ a hangi kavimden olmayı tercih edersin deseler,peygamberimiz Arap olduğu için Arap olmayı isterdi dedi. Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e dolaylı ve direk hakaretler ettiler ve Necip Fazıl’ ı ima ile Recep Tayyip ERDOĞAN’ a odakladılar.

Ben ve arkadaşlarım Türk ve Atatürk düşmanı bu anma toplantısı işkencesinden bu şekilde toplantı bitimiyle kurtulduk. Bu adamlara öbür alemde ilk olarak Necip Fazıl hesap soracaktır.

Böylesini görmediğimiz bu tuhaf ve acayip insanların kendilerinden daha tuhaf ve daha acayip Necip Fazıl’ ı anma toplantısından, daha doğrusu bunları dinleme ve izleme işkencesinden sonra hafif çiseleyen yağmur altında kara kara düşünerek gittiğimiz Gülsoy Piknik de bir şeyler atıştırmaya ve sinirlerimizi yatıştırmaya çalıştık. Arkadaşlarıma böylesini gördünüz mü diye sordum, cevaben çok gördük ama böylesini ilk kez görüyoruz cevabını verdiler.Evet böyle bir anma, Necip Fazıl’ ı Araplaştırma ve Atatürk ‘ ü Ankara’ nın göbeğinde küstahça karalama toplantısına ilk defa tanık oluyorduk. Daha sonra toplantının yapıldığı yerin Ankara’da Fetullahçıların karargahlarından biri olduğunu, bu toplantıya katılan, Türk ve Atatürk kelimelerine alerjisi olan türbanlı hanımlarla badem bıyıklı beylerin de tümünün Fetullahçı olduğu duyumlarını aldık. Fetullahçı cemaatin okullarındaki boy boy Türk Bayrakları, Atatürk resimleri ve Atatürk ‘ ün Gençliğe Hitabesi’ nin her birinin birer aldatmaca ve riya olduğunu; toplantıdan sonra dağıtılan ve Atatürk’ün Ey Türk Gençliği hitabına karşılık Necip Fazıl’ın Gençliğe Hitabe broşürü ile daha da iyi anladık. Gün gelecek, Türk ve Atatürk düşmanlarından Allahın sevgili kavmi Büyük Türk Milletinin sevgili Bozkurtlarının hesap soracağını da göreceğim inşallah…
15 Haziran 2010, 03:30:07
BOZO

Genel Sorumlu

*

Üye No : 91

Konu  : 398

Teşekkür Sayısı: 20
ÇAM DA BİZİM KOZALAK TA...
Site E-Posta

akıncı gençlik, milli gençlik ve anadolu gençlik gömleklerini giyip sonra da "üzerimizdeki gömleği çıkardık" diyen abdden emir ve "gülen" mesajlarla yetinen zavallı, cahil ve ezilmeye mahkum bir tür..

Allah sonumuzu harede inşallah
BOZO'in Imzasi

BAĞIRSAM TESİRİ YOK, SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL...
Etiket:

Google Words: Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e hakaretler ettiler. Dosyası, Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e hakaretler ettiler. Downloand , Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e hakaretler ettiler. Resimleri, Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e hakaretler ettiler. Hikayeleri , Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e hakaretler ettiler. Haberleri , Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e hakaretler ettiler. İndir , Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e hakaretler ettiler. Yükle , Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e hakaretler ettiler. Videosu , Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e hakaretler ettiler. Arşivi , Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e hakaretler ettiler. Şiiri , Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e hakaretler ettiler. Sözleri , Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e hakaretler ettiler. Nickleri , Atatürk ‘ e, Erbakan’ a, İnönü’ ye, Türkeş ‘ e hakaretler ettiler. Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  
GoogleTagged: erbakan

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.289 Saniyede 27 Sorgu ile Oluşturuldu

29 Nisan 2012, 11:16:45