| 04 Ocak 2012, 22:31:34 |
|
|
 |
|
|
Ceptelefonu abonelerine bir servis yapıldı. Ben denedim gerçekten çalışıyor. Şu an aktif.
Herhangi bir şekilde kaybolan kişi; ACIL yada NEREDEYIM yazıp 7777 veya 2222 numarasına mesaj gönderirse, kendisine BULUNDUGU YER GAYET AYDINLATICI BIR SEKILDE mesaj olarak gönderiliyor.
Normalde 2sms/4 kontör. Fakat kontörünüz olmasa da mesaj gönderiliyor. Tüm Ceptelefonu abonelerinin bilmesinde fayda var. Lütfen mümkün olduğunca dağıtalım.
KAYBOLMAK veya en yakın polise, jandarmaya veya sağlık kuruluşuna acil ihtiyaç olabilir.
Hepimizin başına gelebilecek bir olaydır...
Cep Telefonuna Gelen Cevap Mesaj Örneği;
BULUNDUGUNUZ BOLGE: Istanbul,Kadikoy,Icerenkoy, Karaman Ciftlik Yolu caddesi
COGRAFI KONUMUNUZ: (40 derece 58 dk 44 sn Kuzey, 29 derece 06 dk 22 sn Dogu)
SIZE EN YAKIN NOKTALAR: Tem Polis Buro Amirligi 103 m (+902164104113), Ozel Avicenna Hastanesi 225 m (+902165741000), Infotech Bilisim ve Iletisim Teknolojileri .S. 32 m (+902165740505)
Polis Imdat 155, Alo Jandarma 156, Hizir Acil ! 112, Itfaiye 110
hiçbir zaman ihtiyacınız olmaması dileğiyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiket: Tüm Operatörler
Google Words: Artık Kayıp olmak tarihe karıştı Dosyası, Artık Kayıp olmak tarihe karıştı Downloand ,
Artık Kayıp olmak tarihe karıştı Resimleri, Artık Kayıp olmak tarihe karıştı Hikayeleri , Artık Kayıp olmak tarihe karıştı Haberleri , Artık Kayıp olmak tarihe karıştı İndir , Artık Kayıp olmak tarihe karıştı Yükle ,
Artık Kayıp olmak tarihe karıştı Videosu , Artık Kayıp olmak tarihe karıştı Arşivi , Artık Kayıp olmak tarihe karıştı Şiiri , Artık Kayıp olmak tarihe karıştı Sözleri , Artık Kayıp olmak tarihe karıştı Nickleri , Artık Kayıp olmak tarihe karıştı Yazıları ,
|
|
Dost Siteler -Link Değişimi |
| Yasal Uyarı |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
- Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
|
Yükleniyor...
| | | |