| 24 Ocak 2010, 15:51:12 |
|
|
 |
|
|
ALINTI
Allah, gunah, ahiret, kul hakki, muslumanlik nasil oluyorsa sadece AKP ve AKP'li siyasetcilere laf edilince akla geliyor. AKP'ye laf edilince ALLAH, KURAN Ve Kul Hakki akillarina gelenlere soruyorum. 1. Erzurum'da aylardir hazir su tasinıyor veya cesmelerse kuyruk bekleniyor pislik dolu suyu icirenler icin ALLAH veya Kul hakki yok mu? 2. Şaraptan vergiyi sifirlayan ve benzine %12 vergi artiranlar icin ALLAH veya Kul hakki yok mu? 3. Oglunu gemi, kizini gazete ve televizyon sahibi yapanlar icin ALLAH veya Kul hakki yok mu? 4. Avrupa ülkeleri ellerindeki domuz gribi aşısını satacak 3. dunya ulkesi ararken bize hala asiyi dayatanlara ALLAH veya Kul hakki yok mu? 5. Basın önünde söz verip sonra bunu yutanlar icin ALLAH veya Kul hakki yok mu? 6. Yeterli parasi olmadigi icin cocuklarini ABD'nde bir dostunun parasiyla okutanlarin cocuklari birden bire zengin olunca ALLAH veya Kul hakki yok mu? 7. Yüzlerce insanin sirf AKP'ye kul köle olmadiklari için görevden alininca ALLAH veya Kul hakki yok mu? 8. Zina suc olmaktan cikarilinca ve fuhusa cesaret verilince ALLAH veya Kul hakki yok mu? 9. Her yil yeni ve cok pahali makam arabalari alininca ve neredeyse kapicilara kadar makam arabasi ve makam soforu tahsis edilince ALLAH veya Kul hakki yok mu? 10. Bu ulkede (gözümle gördüm) secim gezisine gelen bakan gece saat dokuzda yuzlerce resmi plakali arac ve yuzlerce devlet memuru tarafindan karsilanip 150 km uzaktaki ilcesine bu konvoyla gicince ALLAH veya Kul hakki yok mu? 11. Kendilerine 70 milyon dolarlik ucak alip, kendileri sabah evinden is yerine 10 tane 300'er milyarlik eskortlarla ve bir trilyonluk makam arabasiyla isine giderken memura %2.5 zam verince ALLAH veya Kul hakki yok mu? (benim maasim 17 tl artti) 12. Bakan ve milletvekillerinin cocuklari ABD'nde cirit atarken benim cocuguma ben ayda bir kere o da zorla bir gofret alirken ALLAH veya Kul hakki yok mu? 13. Bizim sokaga camurdan giremiyoruz ama onlar hala hersey yolunda diyor bu yalanlar soylenirken ALLAH veya Kul hakki yok mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
| 03 Şubat 2010, 22:17:35 |
|
|
yahu bunlar domuzu kesimlik hayvan sınıfına koydular. daha ne beklenir ki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiket: Allah Günah Kul hakkı nerde
Google Words: Allah, Günah, Kul hakkı nerde Dosyası, Allah, Günah, Kul hakkı nerde Downloand ,
Allah, Günah, Kul hakkı nerde Resimleri, Allah, Günah, Kul hakkı nerde Hikayeleri , Allah, Günah, Kul hakkı nerde Haberleri , Allah, Günah, Kul hakkı nerde İndir , Allah, Günah, Kul hakkı nerde Yükle ,
Allah, Günah, Kul hakkı nerde Videosu , Allah, Günah, Kul hakkı nerde Arşivi , Allah, Günah, Kul hakkı nerde Şiiri , Allah, Günah, Kul hakkı nerde Sözleri , Allah, Günah, Kul hakkı nerde Nickleri , Allah, Günah, Kul hakkı nerde Yazıları ,
|
|
Dost Siteler -Link Değişimi |
| Yasal Uyarı |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
- Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
|
Yükleniyor...
| | | | |