| 25 Mayıs 2008, 22:32:32 |
|
|
merhaba dostlar bir web sitesi,oyun yada animasyon yapmanın en güzel yolu adobe flash kullanmayı bilmektir bu konuda kendini geliştirmek isteyen arkadaşlarımız için başlangıç olarak http://www.etw-design.com/flash_arkadash.htmlsitesinden ücretsiz dersleri indirebilirsiniz ve mümkün olduğu kadar burda sizlere flash konusunda yardımcı olmaya çalışacağım
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Mayıs 2008, 22:38:12 |
|
|
YAVUZ kardeşim inş yardımlarını bekliyoruz flash hakında bizlere faydalı olacağına inanıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Mayıs 2008, 10:20:23 |
|
|
Acemiler için kolay flash yapabilecekleri proğram FLASH WEBSITE DESIGN, içinde değişik örnekler var ve bu örneklerden kendiniz istediğiniz şekilleri ekleyerek veya çıkartarak güzel bir flash hazırlayabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Eylül 2008, 23:12:09 |
|
|
evet ancak bende acemiydim halada öğrenmem gereken çok şey var ancak bence en güzeli bu işi en ince ayrıntısına kadar bilmek daha iyi olur hayal gücün ile bir çok güzel uygulamaya imza atabilirsin flash ile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Etiket:
Google Words: adobe flash Dosyası, adobe flash Downloand ,
adobe flash Resimleri, adobe flash Hikayeleri , adobe flash Haberleri , adobe flash İndir , adobe flash Yükle ,
adobe flash Videosu , adobe flash Arşivi , adobe flash Şiiri , adobe flash Sözleri , adobe flash Nickleri , adobe flash Yazıları ,
|

|
Dost Siteler -Link Değişimi |
| Yasal Uyarı |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.
- Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
|
Yükleniyor...
| | | | | | |