Ülkücü Tavir
17 Mayıs 2012, 17:53:15 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

* Ülkücü Tavir - Reklam Alanı
Ülkücü Tavır Reklam Ülkücü Tavır Reklam

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: "ABDULLAH ÖCALAN'I NASIL SORGULADIM "İŞTE GERÇEK"
Cevap SayisiCevap Sayisi: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 373 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: "ABDULLAH ÖCALAN'I NASIL SORGULADIM "İŞTE GERÇEK"  (Okunma Sayısı 373 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
06 Ekim 2011, 19:40:27
DOGUBEY

*

Üye No : 1163

Konu  : 115

Teşekkür Sayısı: 7
E-Posta

Ulkucutavir

-İşte Gerçekler-

A. Öcalan’ın yakalanmasından sonra sıfır düzeyine inmiş olan PKK terörü ve bölücülüğü, 2004’ten, yani T. Erdoğan-A. Gül ikilisinin hükümete yerleşmesinden sonra adım adım tırmanışa geçerek yeniden büyümüştü. Yine herkesin bildiği üzere, bölücü terör, ABD patentli “açılım”la büyük bir ivme kazandı ve bugünkü,  otuz yıllık tarihinin “altın dönemi”ne ulaştı.
Peki, 1999–2003 döneminde Batı güdümlü PKK terörünün sıfıra inmesini sağlayan etkenler nelerdi? Apo’nun sorgusu ve yargılanması sırasında aldığı tavır bu konuda ne kadar ve hangi bakımlardan etkili oldu? Öcalan’ı, “Ben devletime hizmet etmek istiyorum, ABD ve AB’yi dışlayarak oyunu bozalım” çizgisine hangi güç ve politika getirdi?

Emekli Jandarma Albay H. Attilâ Uğur, Abdullah Öcalan’ın İmralı’daki sorgusunu yapan ve aynı zamanda mesleki yaşamının 15 yılı Doğu ve Güneydoğu illerimiz başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinde bölücü teröre karşı mücadele ile geçmiş olan PKK ve terör uzmanı bir subaydır.

H. Attilâ Uğur, ABDULLAH ÖCALAN’I NASIL SORGULADIM -İşte Gerçekler- adlı kitabında, yukarıda dile getirdiğimiz gerçeklerin gerisindeki nedenleri anlatıyor ve işte bu soruların da yanıtlarını veriyor.
H. Attilâ Uğur’un kitabı, aynı zamanda “Oslo görüşmeleri”ne bir yanıttır. Bu görüşmeyi yapan T. Erdoğan ve ekibine, “Batı güdümlü bölücü terör örgütüyle öyle değil, işte böyle görüşülür” yanıtını veren bir kitaptır.

Kitabın içeriğine ilişkin bazı başlıklar şöyledir:

• Apo, “Bundan sonra teröre ve bölücülüğe karşı savaşacağı”na söz verdi
• Apo’nun uyuşturucu ticareti gerekçesi
• Apo: “Cumhuriyet’i biz de kurduk. Bölücü değiliz, bütün Türkiye’ye talibiz. Atatürk
    hepimizin lideri…”
• Apo’nun gözünden PKK Başkanlık Konseyi Üyeleri
• “ABD ve Avrupa ikiyüzlü… Bizi piyon olarak kullanıyorlar…”
• Apo, “Bana inanın, bu oyunu hep birlikte bozalım, ABD ve AB’yi bu işten dışlayalım” dedi
   ve kalktı duvarda asılı Türk bayrağını öptü
• “Şeyh Sait hadisesinin arkasında İngilizler, Seyit Rıza olayının arkasında Fransızlar vardı.”
• İmralı hukuku ve Beşiktaş-Silivri hukuku       
DOGUBEY'in Imzasi

TÜRK  MİLLETİ  ASİL  BİR  BEYDİR...
                BEYLERİN  AĞASI  OLMAZ...
Etiket:

Google Words: "ABDULLAH ÖCALAN'I NASIL SORGULADIM "İŞTE GERÇEK" Dosyası, "ABDULLAH ÖCALAN'I NASIL SORGULADIM "İŞTE GERÇEK" Downloand , "ABDULLAH ÖCALAN'I NASIL SORGULADIM "İŞTE GERÇEK" Resimleri, "ABDULLAH ÖCALAN'I NASIL SORGULADIM "İŞTE GERÇEK" Hikayeleri , "ABDULLAH ÖCALAN'I NASIL SORGULADIM "İŞTE GERÇEK" Haberleri , "ABDULLAH ÖCALAN'I NASIL SORGULADIM "İŞTE GERÇEK" İndir , "ABDULLAH ÖCALAN'I NASIL SORGULADIM "İŞTE GERÇEK" Yükle , "ABDULLAH ÖCALAN'I NASIL SORGULADIM "İŞTE GERÇEK" Videosu , "ABDULLAH ÖCALAN'I NASIL SORGULADIM "İŞTE GERÇEK" Arşivi , "ABDULLAH ÖCALAN'I NASIL SORGULADIM "İŞTE GERÇEK" Şiiri , "ABDULLAH ÖCALAN'I NASIL SORGULADIM "İŞTE GERÇEK" Sözleri , "ABDULLAH ÖCALAN'I NASIL SORGULADIM "İŞTE GERÇEK" Nickleri , "ABDULLAH ÖCALAN'I NASIL SORGULADIM "İŞTE GERÇEK" Yazıları ,
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Dost Siteler -Link Değişimi
Yasal Uyarı
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular zaman zaman yönetim tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular yer alabilir. Bu tür konuları bize reis@ulkucutavir.com email adresine bildirebilirsiniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır. - Report Abuse, Harassment, Scamming, Hacking, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to reis@ulkucutavir.com
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
|Tags |Tagged |Site Map | Sitemap1 | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Bu Sayfa 0.555 Saniyede 24 Sorgu ile Oluşturuldu

26 Nisan 2012, 02:08:33